KÄRCHER d.o.o.
Opis djelatnosti
Prodaja strojeva, opreme i materijalnih dobara.

Kärcher se uvijek trudi oko optimalnog rješenja za svaku vrstu čišćenja. Učinkovite sustave razvijamo iz savršeno međusobno usklađenih uređaja za čišćenje, pribora i sredstava za čišćenje.

Prodajni program:
1. Home&garden: visokotlačni čistači, usisavači za prozore, čistači tvrdih podova, usisavači, multifunkcionalni usisavači, akumulatorske metle, parni čistači, parna stanica za glačanje, parni usisavači, strojevi za metenje, čistač terasa, mobilno čišćenje, crpke, sustavi navodnjavanja, vrtni uređaji, električni strugači leda, sredstva za čišćenje i njegu

2. Professional: visokotlačni čistači, park&city solutions, usisavači, industrijski usisavači, usisavači za prozore i površine, strojevi za ribanje i usisavanje, strojevi za metenje i usisavanje, čistači tepiha, parni čistači i usisavači, potrošni materijal, osobna higijena, kuhinja, zaštita na radu, pročišćivači zraka, spremnici za vodu, komunalna tehnika, čišćenje suhim ledom, recikliranje vode, čišćenje spremnika, čišćenje dijelova, pribor, sredstva za njegu i čišćenje..

Županije djelovanja
Internet adresa

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi