Ako težite uređenju kupaonice koje nije svakidašnje, sanitarni modul za WC Geberit Monolith Plus savršen je proizvod za vas. Svojim originalnim dizajnom ukrast će pažnju svim drugim kupaonskim elementima, a ne zaostaje niti s modernim funkcijama kojima raspolaže.

Na primjer, sastoji se od inteligentne senzorske tehnologije, ima integriranu jedinicu za odstranjivanje neugodnih mirisa i vrlo je pogodan sistem ispiranja.

Od karakteristika se mogu izdvojiti i održivost jer obuhvaća dvokoličinsko ispiranje sa SoftTouch elektronskim ispiranjem, prilagodljivost zbog senzora osvjetljenja za detekciju dana i noći, visoka učinkovitost zahvaljujući keramičkom saćastom filteru za pročišćivanje zraka, a prednost je i tihi rad zbog ventilatora za već spomenuto uklanjanje neugodnih mirisa.

Kada neutralizacija mirisa oslabi, prikaz odzračivanja će kontinuirano svijetliti crveno. To je znak da filter treba zamijeniti, a preporuka je da se mijenjaju jednom godišnje.

Boje za posebnu atmosferu

Kao najposebnija značajka Monolitha ističe se ComfortLight, tehnologija koja omogućava svjetlost na površini modula i to u različitim bojama.

Nakon približavanja vodokotliću, orijentacijsko svjetlo počinje svijetliti i pokreće se odzračivanje. Boje se mijenjaju prema uputama za korištenje, različitim kombinacijama pritiskanja gumbi na gornjem dijelu Monolitha. Može se birati između čak sedam boja: ljubičaste, tople bijele, bijele, tirkizne, plave, narančaste i žute.

Dizajn sanitarnog modula

Monolith Plus dat će novu dimenziju svakoj kupaonici. Prednja obloga od bijelog stakla ima debljinu svega 10 cm i izgleda vrlo elegantno. 

Modul pruža cijeli niz dizajnerskih mogućnosti jer prednje staklo može imati različite boje: bijelo staklo, kamen izgleda betona, staklo boje sivog pijeska, lava staklo, kamen izgleda škriljevca i crno staklo. Neovisno koja boja se odabere, rezultat će uvijek biti jedinstvena i bezvremenska elegancija.

Odabir školjke

Monolith se može koristiti za WC i bide te kombinirati s bilo kojom WC školjkom od Geberita. Za renovaciju kupaonice na Malešnici odabrana je Geberit iCon konzolna WC školjka sa skraćenom projekcijom (49 cm) jer se radi o maloj kupaonici.

Ova viseća WC školjka bez ruba (Rimfree) ima zatvorenu formu što omogućava lako čišćenje i jednostavno održavanje. Nema unutarnjeg ruba ispod kojeg se skuplja prljavština. Jedna od mogućnosti školjke koja je osvojila vlasnike je opcija Quick Release za sjedalo i dasku – okovi se mogu jednostavno maknuti jednim klikom što omogućava skidanje cijele daske i školjka se može lakše obrisati. Kod klasičnih školjki uvijek bude mnogo nečistoće oko okova i teško ju je očistiti.

Treba izdvojiti i opciju Soft Close koja omogućava da se daska potiskom lagano zatvara i pada prema dolje, nema udaranja u keramiku čime su izbjegnuta moguća oštećenja i daske i keramike.

Montaža sanitarnog modula

Vratimo se na sami modul! Pogodan je za renovacije, adaptacije i novogradnje. Koristi se za montažu na gotove podove i zidove (na primjer, na gotove keramičke pločice), za suhomontažne konstrukcije i masivne zidove, za zamjenu nisko montiranih nadzidnih vodokotlića itd.

Montaža sanitarnih modula ne može biti lakša i u pravilu ne zahtijeva nikakve građevinske preinake. U fotogaleriji možete pogledati fotografije opcije osvjetljenja i montaže sanitarnog modula.

VišeTransformacija kupaonice: Do neograničenog komfora u prostoru od svega 4m2

Fotogalerija (11)

Image
Ana Perković

Autor

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi