Podrazumijevanje betona kao estetskog, svestranog građevinskog materijala dovodi do mnogih inovacija. Aktualni trendovi u graditeljstvu i arhitekturi pomiču granice i zahtjeve. Beton pored svoje konstruktivne funkcije i svojstava trajnosti preuzima i zadaću dekorativnog elementa. Fleksibilnost betona u oblikovanju omogućuje projektantu stvaranje konstrukcije koja nije moguća s drugim građevinskim materijalima. Kombinirajući ovu fleksibilnost betona sa Sika inovacijama moguće je ostvariti konstruktivni element istinske arhitektonske vrijednosti.

PREDNOSTI BETONA:
  • Trajnost i jednostavno održavanje
  • Jeftin u odnosu na druge sustave
  • Otporan na mehanička oštećenja
  • Nema potrebe za primjenu premaza ili bojanja
  • Raznovrstan u dizajniranju

Sika rješenja za vidne betone

Fleksibilnost betona u oblikovanju omogućuje projektantu stvaranje konstrukcije koja nije moguća s drugim građevinskim materijalima.

Kombinirajući ovu fleksibilnost betona sa Sika inovacijama moguće je ostvariti konstruktivni element istinske arhitektonske vrijednosti.

SIKA CROATIA d.o.o.
SIKA CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i dostava na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi