SIKA CROATIA d.o.o.
Opis djelatnosti
PROIZVODNJA BETONA I MORTOVA: dodaci za betone, vezivne emulzije, dodaci za estrihe i mortove, dodaci za prskane betone, pomoćni materijal.

SANACIJA I ZAŠTITA BETONA I METALA: reparaturni mortovi, impregnacija i zaštitni premazi, mase za podlijevanje i sidrenje, injektiranje, antikorozivna zaštita, protupožarni proizvodi.

HIDROIZOLACIJE: hidroizolacija podzemnih građevina, hidroizolacija tunela, hidroizolacija bazena, hidroizolacija ribnjaka i jezera, hidroizolacija temelja, hidroizolacija sanitarnih prostorija, hidroizolacija balkona i terasa, hidroizolacija spremnika tekućina.

HIDROIZOLACIJE KROVOVA

LIJEPLJENJE I BRTVLJENJE: lijepljenje kamena i keramike, lijepljenje i brtvljenje fasada, konstruktivna lijepljenja, proizvodnja sendvič panela, lijepljenje i brtvljenje stolarije, brtvljenje podova, lijepljenje parketa i drva, lijepljenje i brtvljenje za plovila, lijepljenje i brtvljenje za vozila.

INDUSTRIJSKI PODOVI: podne obloge od umjetnih smola, cementni industrijski podovi, izolacija vlage i izravnavanje, pomoćni proizvodi.

STATIČKA OJAČANJA KONSTRUKCIJA

STAKLENE I VENTILIRANE FASADE: silikoni za vanjska brtvljenja, proizvodnja staklenih fasada, ventilirane fasade, proizvodnja IZO stakala, paropropusne membrane za brtvljenje, proizvodnja prozora i vrata, pomoćni pribor i alat.

MARINE: brtvljenje i lijepljenje, fugiranje i lijepljenje palube, lijepljenje stakala, njega i održavanje paluba, konstruktivna i strukturna ljepila, pomoćni pribor i alat.

TRANSPORTNA VOZILA: brtvljenje, lijepljenje, lijepljenje autostakala, zaštita podvozja, sendvič paneli, pomoćni pribor i alat.

Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
SIKA U HRVATSKOJ:
Poduzeće SIKA CROATIA d.o.o. osnovano je 1999.g. kao tvrtka kćer švicarskog koncerna Sika, čime je formalizirana 40-godišnja prisutnost Sika-e na ovim prostorima. Naši partneri su velika građevinska poduzeća, distributeri proizvoda građevinske kemije, specijalizirane trgovine, te izvođači specijalizirani za posebne građevinske radove (sanacije građevina, izvođenje hidroizolacijskih radova, izvođenje industrijskih podova i dr.). Naša divizija industrije opskrbljuje tržište širokim spektrom industrijskih ljepila i brtvila za industriju i brodogradnju.

SIKA U SVIJETU:
Sika je utemeljena 1910.g. u Švicarskoj. Kroz proteklih gotovo 100 godina djelovanja, Sika se razvijala i postala globalna kompanija s više od 12900 zaposlenih u 70 država diljem svijeta i s proizvodima dostupnim u više od 100 zemalja.

Danas je koncern Sika AG vodeći svjetski proizvođač specijalnih kemijskih proizvoda za brtvljenje, lijepljenje, izoliranje, ojačanje i zaštitu u građevinarstvu (visokogradnja i niskogradnja) i industriji (industrija i brodogradnja).

Sika djeluje kroz dva poslovna sektora; diviziju građevinarstvo i diviziju industrija. S tehničke strane, divizije su jako povezane, ali s marketinške strane oni ovise o potpuno različitim tržištima, pa je podjela na divizije neizbježna radi smanjenja osjetljivosti na različite ekonomske cikluse.

Sika je kompanija koja izuzetno oslonjena na istraživanje i razvoj i kontinuirano postavlja nove standarde u svim tržišnim segmentima u kojima djeluje. Stalnim razvojem novih tehnologija stvaramo nove mogućnosti za naše kupce, dobavljače i zaposlenike.
Reference
Naši kvalitetni materijali, proizvedeni prema visokim europskim standardima, ali i tim usko specijaliziranih stručnjaka sposobnih da u svakom trenutku riješe najsloženije probleme iz svojih područja razlog su zašto smo godinama prisutni na mnogim velikim objektima.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi