Prilikom odabira izolacijskog materijala investitor je imao tri zahtjeva: protupožarna zaštita, visoki toplinski otpor i postizanje što ugodnijeg boravka u prostoru. Mineralna vuna Ursa Tectonic idealno odgovara navedenim zahtjevima. Izvođač radova je kao dodatnu prednost primijetio i manju težinu, dok je format veći, što omogućuje bržu ugradnju, lakše rukovanje i manipulaciju ploča na gradilištu.

Klikom na gumb možete pogledati video o ugradnji izolacijske ploče URSA FB Basic!

Nova generacija izolacijskih fasadnih ploča URSA FP Basic je novost s najboljim izolacijskim i mehaničkim svojstvima. Otvara mnoga nova područja primjene i prikladna je za vanjske kontaktne fasade, a iznimno korisnu vrijednost ima i za ventilirane fasade, izolaciju stropova u garažama i radionicama, kontaktne fasade u unutarnjim prostorijama, plutajuće podove, izolaciju ravnih krovova i pohodnu izolaciju u tavanima.

URSA TECTONIC UPh/Vv ploče za izolaciju stropova

Trajno elastična - kompaktna i tvrda izolacijska ploča s bijelim voalom na vidljivoj strani kako bi se osigurala savršena estetika instalirane ploče za bolji izgled. Izolacijske ploče URSA TECTONIC UPh/Vv od mineralne vune TECTONIC su vodoodbojne.

Kada govorimo o području upotrebe, pogodne su za toplinsku i zvučnu izolaciju neopterećenih površina kao što su stropovi u garažama, radionicama, podrumima i smočnicama. Proizvod ima izvrsna izolacijska svojstva i montaža proizvoda je jednostavna.

Klikom na gumb možete pogledati video o izolaciji stropa!

URSA ZAGREB d.o.o.
URSA ZAGREB d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske. Djelujemo i na području BiH, Bugarske, Kosova, Makedonije, Rumunjske, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi