URSA ZAGREB d.o.o.
Opis djelatnosti
Mi u “URSA”-i nastojimo postati Vaš preferirani partner pri odabiru izolacijskih materijala od mineralne staklene vune i XPS-a pomoću kojih ćete postići toplinsku, zvučnu i protupožarnu zaštitu Vaših objekata.

Naša tvrtka nudi cjelovita rješenja za sve vrste primjene (npr. krov, zid, pod), i to proizvodima od mineralne staklene vune, ekstrudiranog polistirena i folija.

Uvijek smo Vam na usluzi savjetom i stručnom pomoći, a sve kako biste postigli maksimalnu uštedu energije, protupožarnu zaštitu te akustičku udobnost prostora u kojem boravite.

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Tvrtka "URSA Zagreb, d.o.o." je kćerinska tvrtka tvrtke "URSA Slovenija" d.o.o. koja je u vlasništvu jedne od vodećih europskih kompanija na području izolacija "URSA - Uralita", te predstavlja suvremenu uspješnu tvrtku, koja je poslovno i vlasnički još od 1992. godine integrirana u europsku privredu.

Naša razvojna strategija, kvaliteta naših proizvoda i poštivanje ekoloških standarda te interesa naših kupaca, izgradili su robnoj marki "URSA" ugledan položaj na brojnim europskim tržištima.

Kao proizvođač toplinskih i zvučnih izolacija od mineralne - staklene vune i ekstrudiranog polistirena unutar grupe "URSA - Uralita" imamo razvijenu prodajnu i tehničko – servisnu mrežu putem vlastitih tvrtki i predstavništava u cijeloj jugoistočnoj Europi, a naše proizvode prodajemo u 30 država.

URSA HRVATSKA:

“URSA”, proizvodnja izolacija od mineralne staklene vune nalazi se u prostorijama bivšče tvornice “INIS” - tvornice stakla u Novom mestu u Bršljinu na ulici Povhova 2. Zemljište i zgrade kupili smo od tvrtke “Krka”, koja je u prvom redu vidjela novu lokaciju za proširenje svojih aktivnosti. „Krka“ je 1979.g sa švedskom tvrtkom „Junkers“ potpisala ugovor za kupnju “know-howa” tehnologije za proizvodnju staklenih vlakana za toplinsku i zvučnu izolaciju u građevinstvu.

Operativna jedinica “URSA Adria” trenutno zapošljava 148 ljudi, od kojih je 118 u Sloveniji, 8 u Austriji, 8 u Mađarskoj, 2 u Hrvatskoj, 3 u Srbiji, 2 u Bugarskoj i 7 u Rumunjskoj.

URSA U SVIJETU:

S 13 tvornica u 9 država i prisutnošću na tržištima u preko 40 država Europe “URSA” ostvaruje više od 500 milijuna EUR prihoda. “URSA” je prisutna na tržištima Europe, Bliskog Istoka i Sjeverne Afrike. "URSA" u svojim tvornicama i komercijalnim predstavništvima zapošljava preko 1800 djelatnika.

Približni kapacitet proizvodnje mineralne staklene vune iznosi 340.000 tona, XPS-a 16 milijuna m3. Po obimu i strukturi svoje proizvodnje “URSA” se svrstava među vodeće proizvađače izolacijskih materijala za građevinsku industriju u Europi.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi