Pogledajte video

Nalazite li se u dilemi koju izolaciju odabrati razmislite o tvrtki URSA koja nudi cjelovita rješenja za sve vrste primjene (na primjer, krov, zid, pod), i to proizvodima od mineralne staklene vune, ekstrudiranog polistirena i folija.

Za proizvodnju staklene vune URSA koriste se velike količine recikliranog stakla koje se kombinira s materijalima kao što su kvarcni pijesak i vapnenac, te aditivi za željenu strukturu. Nakon što su sirovine isporučene, izvagane su i izmiješane prema specijalnoj formuli te nakon toga rastopljene u peći na oko 1200 °C . Vruće rastopljeno staklo teče izravno u stroj za proizvodnju vlakana. Cijeli proizvodni proces prate i nadziru stručnjaci tvrtke URSA. Pogledajte video!

URSA ZAGREB d.o.o.
URSA ZAGREB d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske. Djelujemo i na području BiH, Bugarske, Kosova, Makedonije, Rumunjske, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi