Želite li uživati na svojoj terasi i biti zaštićeni od svih vremenskih uvjeta, Gutta nadstrešnica Terrassendach Pro pravi je izbor za vas!

Sigurna i čvrsta konstrukcija brzo se sastavlja zahvaljujući plug-in sustavu – nakon što ste postavili zidne nosače, veličinu 3x3 m možete postaviti već za dva sata.

Dostupne su dubine od 3060 i 4060 mm i tri širine: 3060, 4260 ili 5460 mm.

Konstrukcija je od aluminija u antracit ili bijeloj boji, vrlo je čvrsta i sigurna te može izdržati sve vremenske uvjete - velika opterećenja snijegom te kišu za koju je oluk integriran u stupovima. Ovisno o dubini i širini nadstrešnice, možete ju koristiti i za automobil. Pokrov od polikarbonatnih višeslojnih ploča debljine 16 mm možete izabrati u prozirnoj varijanti ili s bijelim prugama.

Dodatne pogodnosti su svakako TÜV certifikat, 15-godišnje jamstvo na metalnu konstrukciju i 10-godišnje jamstvo na višeslojne ploče.

Na linku pogledajte sve opcije, ugradnju i cijenu!

GUTTA HRVATSKA d.o.o.
GUTTA HRVATSKA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Proizvodi su dostupni u trgovinama građevinskog materijala na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi