GUTTA HRVATSKA d.o.o.
Opis djelatnosti
Prodaja: Bitumenski pokrovi - gutta bitumenske valovite ploče i bitumenska šindra; Guttabeta zaštita izolacije - čepaste membrane; Guttagliss prozirne plastike za interijer, eksterijer, krov i zid - trapezne i valovite ploče, višeslojne ploče od polikarbonata ili akrila za pokrivanje, višeslojni paneli te ravne i jednoslojne ploče; Gutafoll krovne folije - paropropusne folije, parne i vjetrene brane te guttaplane cerade.

Proizvodi za vrt: guttagarden travna rešetka izrađena od polipropilena (PP) recikliranog granulata, primjenjiva je za dvorišne ulaze, parkinge za osobna vozila, stajališta, vrtne i pješačke staze, osiguranje nagiba i dr.

Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Posebno naglašavamo razvoj novih, ne štetnih po okoliš i tržištu prilagođenih proizvoda i proizvodnje, kao i efektivnost naše logistike i naše usluge, kako bi svi naši sadašnji i budući kupci bili prvoklasno usluženi. Tom nastojanju su podređena sva naša energija i radna snaga.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi