Potpuno opuštanje moguće je i u okviru vlastitog doma. Vodena masaža i ugoda zbog kojih posjećujete spa centre, moguća je i dostupna u obliku masažnog bazena. Nakon napornog radnog dana, ima li što bolje od mjehurića i masaže?

Osim za opuštanje, masažni bazeni preporučuju se ljudima koji imaju problema s leđnim mišićima, kralježnicom, vratom i zglobovima, za rehabilitaciju nakon posljedica nesreća, bolje spavanje, jačanje imuniteta te smanjenje stresa. Služe kao izvanredna pomoć u skidanju viška težine i masnih naslaga na tijelu.

Ljekovita svojstva tople kupke i njena dobrobit za zdravlje i kvalitetan život odavno su poznata te je ugradnja masažnog bazena najbolje što možete učiniti za sebe, za svoje mentalno i fizičko stanje. Revitalizirajte svoj organizam, bit će vam zahvalan!

Dodatna prednost masažnog bazena kod kuće svakako je mogućnost njegovog svakodnevnog korištenja, bilo u vanjskom, bilo u unutarnjem dijelu svoga doma te u svako godišnje doba.

Također, bavite li se turizmom, možete podignuti kvalitetu svog objekta na višu razinu ugrađivanjem spa masažnog bazena u svoju kuću ili apartman, terasu ili vrt.

Modela ima mnogo, ponuda je bogata, i svakako će zadovoljiti i najzahtjevnije.

Tako možete birati između modela za dvije ili više osoba, sjedeća ili ležeća mjesta, s velikim brojem vodenih mlaznica, s izborom vodenih i zračnih masaža,  uz relaksirajuću kromoterapiju, aromaterapiju, vodene atrakcije, uz uživanje u rasvjeti i glazbi te moderan dizajn…

Ovisno o vašim željama, odaberite bazen za veliku obitelj ili za dvoje, aromaterapiju i kromoterapiju s RGB osvjetljenjem elemenata, MP3 player s Bluetoothom i dva snažna vodotijesna zvučnika i moćni subwoofer za ugodnu ambijentalnu glazbu ili party SPA, moderan, dizajnerski, hi-tech masažni bazen za one koji ne žele klasično, rasvjetu iz mlaznica, touch panel, efektan dodatka rasvjete vašeg stalka za čaše, kompaktan, snažan ali energetski učinkovit SPA za male prostore…

Stvorite posebne trenutke u društvu voljenih osoba i poboljšajte kvalitetu života.

Osnovana kao obiteljska firma 1992. godine, tvrtka „niveto“ danas je jedna od vodećih u zemlji i regiji u segmentu bazena, fontana, masažnih bazena, sauna i aqua parkova kako u realizaciji javnih, tako i privatnih projekata. Sa poslovnicama u Zagrebu i Splitu tvrtka niveto ima više od 20 visoko stručnih zaposlenika. Temeljem dugogodišnjeg iskustva, visoke kvalitete proizvoda i usluga, stručnosti i inovativnosti, niveto u svakom trenutku može započeti i uspješno završiti najzahtjevnije projekte u najkraćem mogućem roku. U želji da podijeli svoje znanje i proizvode privatnom sektoru, niveto 2018. godine osniva SPA brend spa.hr, specijaliziran za podizanje kvalitete života ljudi, poboljšanje razine turističke ponude i konkurentnosti hrvatskog turizma. Svi proizvodi iz ponude, masažni bazeni Spa, masažne kade, saune i Swim Spa masažni bazeni su visoke kvalitete i konkurentnih cijena, predviđeni za polu-javnu uporabu kao što su kuće za odmor, vile, apartmani, mini hoteli i manji javni projekti.

NIVETO d.o.o.
NIVETO d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi