NIVETO d.o.o.
Opis djelatnosti

SPA.hr je Niveto brand specijaliziran za proizvodnju, sklapanje, prodaju, montažu, puštanje u pogon i servis masažnih bazena. Niveto je danas jedna od vodećih u zemlji i regiji u segmentu bazena, fontana, masažnih bazena, sauna i aqua parkova kako u realizaciji javnih, tako i privatnih projekata. 

Niveto je jedna od prvih tvrtki u Hrvatskoj koja je početkom 2000 počela s uvozom i prodajmo masažnih bazena te tvrtka s 25 godišnjim iskustvom u projektiranju, izvođenju i servisiranju najzahtjevnijih privatnih i javnih projekata bazena, fontana, masažnih bazena i vodenih parkova.

U želji da podijeli svoje znanje i proizvode privatnom sektoru, Niveto 2018. godine osniva SPA brend spa.hr, specijaliziran za podizanje kvalitete života ljudi, poboljšanje razine turističke ponude i konkurentnosti hrvatskog turizma.


{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti

Temeljem dugogodišnjeg iskustva u custom made proizvodima odlučili smo napraviti svoj brand masažnih bazena.

Najbitnije kod našeg proizvoda je to da tvrtka koja vam prodaje proizvod ima stručan inženjerki, logistički i servisni kadar te 20 visoko stručnih zaposlenika strojarske i elektro struke koji vam u svakome trenutku mogu montirati, pustiti u pogon, servisirati ili napravit custom made masažni bazen.

Tvrtka Niveto je najkompletnija i najozbiljnija tvrtka specijalizirana za ovu djelatnost u Hrvatskoj. S poslovnicama u Zagrebu i Splitu, tvrtka Niveto ima više od 20 visoko stručnih zaposlenika.

Temeljem dugogodišnjeg iskustva, visoke kvalitete proizvoda i usluga, stručnosti i inovativnosti, niveto u svakom trenutku može započeti i uspješno završiti najzahtjevnije projekte u najkraćem mogućem roku.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi