Predstavljamo dva najprodavanija tipa trajnih vrtnih plastenika: Gardentec Classic s 4 mm polikarbonatom i Gardentec Classic Profi 6mm.

Svojim dimenzijama i dizajnom privući će svakog vrtlara! Konstrukcija je izrađena od vruće pocinčanih profila debljine 1 mm, a ostakljenje se sastoji od 4 mm višeslojnog polikarbonata s UV zaštitom u Classic verziji, te 6 mm u Profi verziji. Guttagliss polikarbonat ispunjava sve uvjete za izdavanje zdravstvenog certifikata od strane toksikološkog centra. S obzirom na to da nije štetan za zdravlje, svoje povrće možete uzgajati nesmetano.

Posebnost ovog plastenika je njegova montaža – plastenik se može usidriti vrlo laganim uranjanjem u zemlju, zahvaljujući snažnim sidrima u obliku slova „T“. Dva prednja ventilacijska prozora na jednoj strani i jedan na suprotnoj, sprječavaju pregrijavanje biljaka. Ne morate brinuti zbog vremenskih nepogoda jer ovi modeli sadrže podupirače koji ojačavaju plastenik od vjetra i snijega. Za planinska područja i veća opterećenja snijegom, preporučuje se korištenje teleskopskog stupa.

Bitno je spomenuti da je plastenik potrebno sastaviti jer se isporučuje u dijelovima, a na njega imate jamstvo od 3 godine za gradnju i do 10 godina za polikarbonat.

Na linku pogledajte detaljniji opis, video montaže te cijenu!

GUTTA HRVATSKA d.o.o.
GUTTA HRVATSKA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Proizvodi su dostupni u trgovinama građevinskog materijala na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi