Volite držati svoj dom urednim i savršeno čistim, no niste ljubitelj raznih kemijskih sredstava za čišćenje? Najbolje sredstvo protiv bakterija je ponekad i najjednostavnije – vruća vodena para. Predlažemo da isprobate parni čistač jer para ubija čak 99,99% svih bakterija.

Zahvaljujući bogatom priboru Kärcher parni čistači omogućavaju da gotovo sve površine temeljito i ekološki očistite, do u najmanje pukotine. Na primjer, u kuhinji nije bitno radi li se o armaturama, zidnim pločicama, staklenim ili plastičnim površinama, napi, štednjaku ili sudoperu – SC parni čistač osigurat će higijensku čistoću.

Ako ćete za čišćenje koristiti paru uštedjet ćete do 80% vode u usporedbi s konvencionalnim čišćenjem. Također, parni čistači od Kärchera omogućavaju i do 25% ušteda energije u odnosu na druge proizvođače. Vrlo je bitno navesti da ćete s ovom tehnologijom uštedjeti i na vremenu.

Parni čistač KST 2

Parni čistač KST 2 pruža prilagođeno čišćenje najrazličitijih površina pomoću podne mlaznice, ručne mlaznice, okrugle četke i dr. Vrlo je jednostavan i intuitivan za čišćenje. Omogućuje 2-stupanjsku kontrolu pare, za prilagodbu predmetima koje čistite.

Kärcher stvara paru u kuhinji, u kupaonici, na podovima, a također i kod glačanja, te daje vrhunske rezultate. Otkrijte razne mogućnosti primjene!

KÄRCHER d.o.o.
KÄRCHER d.o.o.
Internet adresa

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi