Ugradite kvalitetnu izolaciju u svoj dom jer svaki kutak u prostoru u kojem živite bit će Vam ugodan za život (zimi toplo, ljeti ugodno hladno), a pritom ćete i uštedjeti na troškovima. Svaka izolacija koju ugradite u svoj dom je dugoročno rješenje, a samim time postaje najbolje i najisplativije rješenje za Vaš dom! Režijski troškovi vam neće zadavati glavobolju jer ćete trošiti manje energije za grijanje. Izgradite dom koji će Vas služiti sljedećih 40 do 60 godina.

Baumit nudi svoj toplinsko-izolacijski sustav s provjerenim izolacijskim materijalom od ekspandiranog polistirena (EPS) i sustav s visokokvalitetnom izolacijom od kamene vune. Odaberite sustav koji nudi učinkovitost, funkcionalnost i estetiku u jednom. Osim optimalne energetske učinkovitosti vašeg doma, Baumit je mislio i na vizualni dojam koji će odražavati vaš jedinstveni stil. Stvorite dom po vašoj mjeri bez kompromisa!

Energetska obnova obiteljskih kuća 2024

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost sufinancirat će obnove obiteljskih kuća 2024. godine, a planirani budžet je 120 milijuna eura. Saznajte više o uvjetima i kriterijima te pročitajte kako i zašto uz Baumit toplinsko-izolacijske sustave štedite više!

BAUMIT d.o.o.
BAUMIT d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi