BAUMIT d.o.o.
Opis djelatnosti
Baumit je proizvođač građevinskog materijala, ali i usluga. Uz savršenu kvalitetu proizvoda i know-how nudimo našim partnerima u izgradnji sveobuhvatnu podršku.

Proizvodni program tvrtke Baumit d.o.o. obuhvaća fasadni program, žbuke i mortove Baumit, te program polaganja keramike i podne sustave.

Široka paleta kvalitetnih proizvoda:
ZAVRŠNO DEKORATIVNE ŽBUKE I BOJE - Baumit nudi završni sloj za različitu namjenu, kako za novogradnju tako i za sanaciju postojećih objekata.

TOPLINSKI FASADNI SUSTAVI - za novogradnju ili sanaciju; za postojeće energetski zahtjevne objekte nudimo toplinsku sanaciju vanjskog zida. Na taj način poboljšavamo energetsku učinkovitost postojećih objekata i povećavamo kvalitetu življenja.

ŽBUKE – toplinske, strojne (vanjske i unutarnje), žbuke za ručnu obradu, fine žbuke, višenamjenski mort, proizvodi za pripremu podloge za žbukanje.

SUSTAVI ZA SANIRANJE I RENOVIRANJE - sustavna rješenja za profesionalnu sanaciju i renoviranje koji su prilagođeni svim vrstama zidova i fasada.

ZDRAVO STANOVANJE - Baumit Klima unutarnje žbuke i Baumit Divina unutarnje boje

PROIZVODI ZA KERAMIČARE – ljepila za keramiku, fuge, brtve, hidroizolacija
Podovi – estrisi, samonivelirajuća masa.

MORTOVI I VEZIVA – mortovi za zidanje, toplinsko-izolacijski mortovi, specijalni mortovi za zidanje.

BETON

Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Baumit – sinonim za inovacije, sigurnost, kvalitetu i povjerenje

Godine 1988. osnovana je marka Baumit u Austriji, te je 1990. započela ekspanzija tvrtke diljem Europe. Trenutno Baumit ima 40 tvornica u 29 zemalja Europe.

U sjedištu tvrtke u Wopfingu 2012. sagrađeni su inovacijski centar za razvoj novih proizvoda i park VIVA, najveći takve vrste u Europi koji se prostire na površini od preko 3000 m2. Od 2017. Baumit i I.T.V. d.o.o. spojili su se u jednu tvrtku.
Reference
Hotel Lone, Le Meridien Lav, Radisson Blu Resort, Gradski vrt Osijek, Merkur poslovni centar
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi