Tvrtka URSA vodeći je europski proizvođač izolacijskih materijala za građevinarstvo i industriju. Staklena vuna URSA GLASSWOOL i materijal URSA XPS osnovni su preduvjet održivih i energetski učinkovitih zgrada, koje troše manje energije i smanjuju emisije CO2. Naši alati programske opreme podržavaju arhitekte i akustičare za planiranje boljih i učinkovitijih zgrada, osiguravajući udobnost zvuka i kvalitetu zraka u zatvorenom. S toplinskom vodljivosti do 0,032 W/mK za standardne izolacijske proizvode primili smo ZLATNI standard za energetsku učinkovitost.

Proizvodi iz našeg asortimana izolacija od mineralne staklene vune URSA GLASSWOOL predstavljaju optimalno rješenje kojim se postiže ugodna klima za boravak u objektu. Ovi materijali nisu štetni za ljudsko zdravlje. Elastična vlakna staklene vune, prepletena u izolacijski filc ili ploču, osiguravaju Vam optimalnu kombinaciju toplinske i zvučne zaštite. Mineralna staklena vuna URSA GLASSWOOL, po europskoj klasifikaciji, spada u negorive materijale  - razred A. Njezina ugradnja je jednostavna i brza.

Naša kampanja URSA GOES GREEN pokrenuta je kako bi svi mogli povećati svoje znanje o utjecajima na okoliš, čime pravimo odvažne korake ka boljem sutra za naš planet i buduće generacije. Stoga pogledajte proizvode zelene boje jer zeleno pakiranje znači najbolje proizvode u našem portfelju. Slijedite naš slogan URSA GOES GREEN i pridonesite svoj kamenčić u naš CO2 mozaik.

Proizvodi URSA GLASSWOOL SF 34

Samonosivi filc od mineralne staklene vune, jednostrano označen zbog lakšeg rezanja na širine svjetlih razmaka među gredama. Širina filca pri tom predstavlja dužinu ploče.

Područje upotrebe: Toplinska i zvučna izolacija kosih krovova u kojima se postavlja između rogova s donje strane, dodatni izolacijski sloj ispod rogova te izolacija montažnih drvenih zidova i drugih konstrukcija s većim zahtjevima za zvučnu i toplinsku izolaciju.

Svojstva:

  • toplinska provodljivost prema HRN EN 13162 λD = 0,034 W/Mk
  • razred požarnih svojstava A1 prema HRN EN 13501-1
  • linearni otpor strujanju zraka AFr > 5 kPa s/m2

URSA izolacija za bolje sutra. 

URSA ZAGREB d.o.o.
URSA ZAGREB d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske. Djelujemo i na području BiH, Bugarske, Kosova, Makedonije, Rumunjske, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi