LIOQA TOURIST RESORT je naselje s 5 zvjezdica koje se sastoji od 21 luksuzne vile s lokacijom uz plažu i izravnim pristupom moru. Naselje je savršeno pozicionirano na južnoj obali otoka Ugljana koji je poznat i kao jedan od najpoželjnijih hrvatskih otoka. Naselje su projektirali arhitekti Carlos Lamas, Boris Bacalja i Jelena Banić. 

Carlos Lamas potpisuje mnoge moderne vile smještene u svjetskim destinacijama – od Marbelle u Španjolskoj do obala Južne Amerike. Bacalja i Banić, pak, rade u tandemu u vlastitom arhitektonskom uredu i autori su mnogih impresivnih zdanja.

I sad dolazimo i do okoliša, koji potpisuje BETON-LUČKO - opločnici u kolničkim površinama, te specijalno projektirani AB elementi koji su ugrađivani na prilazima vilama, te AB stepenice, recepture prilagođene isključivo ovom zahtjevnom projektu. Sve je rađeno u bijelom sitnozrnatom betonu, brušene, protuklizne površine.

Zato ne čudi što BETON-LUČKO angažiraju svi koji u svoje projekte žele implementirati visokokvalitetne, ekskluzivne i dizajnerske betonske elemente, rađene na specifičan zahtjev.

BETON LUČKO RBG d.o.o.
BETON LUČKO RBG d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Proizvodi su dostupni u svim prodavaonicama građevinskog materijala na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi