BETON LUČKO RBG d.o.o.
Opis djelatnosti
Graditeljstvo, proizvodnja, transport i trgovina.

Osim u zatvaranju tramvajskih kolosijeka, dekorativnom popločenju gradskih trgova, pločnika, parkova, staza, obiteljskih dvorišta, prisutni smo također i na tržištu izgradnje stambenih i industrijskih objekata, te hala izgrađenih po montažnom sistemu od armiranog i prenapregnutog betona.

Poseban naglasak stavljen je na program specijalne proizvodnje; prefabricirani elementi namijenjeni za cestogradnju, tunelogradnju, te vodozaštitne građevine. Odlukom za naše montažne sisteme građenja, sigurnom, brzom i jednostavnom montažom, ostvarujete znatnu financijsku uštedu.

Prema Vašem nacrtu izrađuju se predgotovljeni AB zidovi, montažni stubišni krakovi, AB stropne ploče i AB montažne hale i elementi poput gotovih stubišnih krakova, vodomjernih okana i niz specijalnih elemenata namijenjenih gradnji cesta, autocesta i tunela, zaokružuju našu ponudu.

Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
BETON - LUCKO RBG d.o.o. - trgovačko je društvo izraslo na temeljima tvrtke sestre BETON-LUČKO d.o.o., koje je 1990. g. nastalo od obrta obitelji Jelenić, a koja se ovom djelatnošću počela baviti danas davne 1986. godine.

S proizvodnim pogonima diljem Hrvatske i rasprostranjenom prodajnom mrežom tvrtka BETON-LUČKO RBG d.o.o. vodeća je u svom segmentu u Hrvatskoj, a kvalitetu proizvoda i proizvodnih procesa okrunila je ISO 9001 certifikatom, čiji smo nosioci još od 2004.godine.

Danas tvrtke BETON-LUČKO RBG d.o.o. i BETON-LUČKO d.o.o. zajedno broje 170 ljudi, a naši proizvodi nalaze se u gotovom svakom gradu u zemlji. Osim u zatvaranju tramvajskih kolosijeka, dekorativnom popločenju gradskih trgova, pločnika, parkova, staza, obiteljskih dvorišta, prisutni smo također i na tržištu izgradnje stambenih i industrijskih objekata, te hala izgrađenih po montažnom sistemu od armiranog i prenapregnutog betona.

Poseban naglasak stavljen je na program specijalne proizvodnje; prefabricirani elementi namijenjeni za cestogradnju, tunelogradnju, te vodozaštitne građevine. Odlukom za naše montažne sisteme građenja, sigurnom, brzom i jednostavnom montažom, ostvarujete znatnu financijsku uštedu. Prema Vašem nacrtu izrađuju se predgotovljeni AB zidovi, montažni stubišni krakovi, AB stropne ploče i AB montažne hale i elementi poput gotovih stubišnih krakova, vodomjernih okana i niz specijalnih elemenata namijenjenih gradnji cesta, autocesta i tunela, zaokružuju našu ponudu.

Danas je tvrtka BETON-LUČKO RBG d.o.o. renomirani i prepoznati partner u gradnji, zahvaljujući beskompromisnošću u pogledu kvalitete i rokova, a brojne reference iza nas to dokazuju.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi