U svom proizvodnom pogonu PPS Galeković posebno ističe dvije vrste parketa, a to su riblja kost i CHEVRON prepoznatljivog „V“ oblika. Poznatiji po svom drugom nazivu- francuski vez, CHEVRON se posljednjih godina ističe kao jedan od najpopularnijih načina slaganja parketa.

Jednostavne i elegantne linije uklopit će se u svaki dizajn, bilo da je pri uređenju prostora naglasak na tradicionalnom ili modernom stilu. Svojim izgledom i oblikom CHEVRON se izvrsno uklapa s drugim namještajem ističući ga, a može igrati i glavnu ulogu u osvježenju velikih, ali i uskih prostora.

Prekrivanje cijelog prostora unisonom podnom oblogom jedan je od najraširenijih trendova današnjice, a upravo je CHEVRON idealan način slaganja parketa koji će spojiti sve prostorije u skladnu cjelinu istovremeno unoseći razigranost i eleganciju u prostor.

U svojoj ponudi PPS Galeković proizvodi CHEVRON parket u kutovima od 45 i 60°, a dostupne dimenzije dolaze u varijanti debljine 14 ili 21 mm te u širinama od 50 do 140 mm ili u multiflooring (multilayer) varijanti debljine 11 ili 15 mm te širinama 120 ili 140 mm, što ga čini idealnim kod uporabe za podno grijanje.

Parkete je moguće izabrati bez površinske obrade ili završno obrađene u svim finišima i bojama.

 

PPS - GALEKOVIĆ
PPS - GALEKOVIĆ
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske, BiH, Crne Gore, Italije, Kosova, Makedonije, Slovenije, Srbije i Švicarske.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi