PPS - GALEKOVIĆ
Opis djelatnosti
Prodaja, proizvodnja i izvoz: Podovi, parketi, gotovi parketi, fasadne obloge, klasični parketi, seljački pod, decking podovi, drveni briketi, proizvodi su iz širokog asortimana tvrtke Galeković PPS iz Mraclina. Prodaja parketa i postavljanja parketa dio su ponude ove tvrtke.

Primarno smo orijentirani domaćim vrstama drva: hrast (75%), bukva (11%) i jasen (9%), te u manjim količinama grab, trešnja, bagrem, javor, te razne egzotične vrste. Termičkom obradom drva oplemenjujemo vrste poput hrasta, bukve, jasena i graba koje obradom mijenjaju boju u tamnije tonove, postaju otpornije na štetočine i vlagu.

Naši parketi i podovi uključuju klasični parket DUX, klasični parket (širina 9 cm) DOMINUS, te seljački pod (masivni pod) REGIUS. Svi podovi mogu doći u termički obrađenoj verziji (THERMO), a za potrebe naših kupaca pokrenuli smo i proizvodnju gotovih masivnih lakiranih parketa.

Za naše kupce imamo i novitet na hrvatskom tržištu. Decking je proizvod od termički obrađenog drva koje možete aplicirati u Vašim vrtovima, na Vašim terasama i oko bazena. Otpornost koju termički obrađeno drvo posjeduje daje Vam priliku da primijenite drvo i na mjestima gdje to do sada nije bilo moguće.

Fasadne obloge su proizvod od termički obrađenog jasena koji može ukrasiti Vaš dom, kao nijedan drugi materijal. Elegancija, toplina i plemenitost drva, sada je moguća i na Vašim fasadama.

Vrhunski drveni briketi Galeković proizvode se od hrasta i bukve koji osiguravaju njihovu visoku kaloričnu vrijednost.

LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Današnje poduzeće vodeći je proizvođač masivnih podova i parketa u Hrvatskoj, te godišnje proizvede preko 750000m2 podova i parketa, i prerađuje preko 40000 m3 trupaca. Naših 200 zaposlenih djelatnika, utjelovljuju preko 52 godine iskustva u obradi drva, te zajedničkim zalaganjem održavamo tradiciju obrade najboljeg slavonskog hrastovog, bukovog i jasenovog drva. Kao potvrdu kvalitete naših proizvoda dobili smo FSC Chain-of-Custody certifikat. Proizvodi se u 2 tvornice smještene u Mraclinu kraj Velike Gorice i Majuru kraj Hrv. Kostajnice.

Drvna industrija Galeković PPS postupno se razvijala iz male radnje za izradu namještaja, stolarije i kućišta još davne 1956. te je svojim radom i znanjem izrasla u pogon koji danas zapošljava preko stotinu ljudi. Tvrtka je također pokrenula inicijativu pokretanja drvne strukove škole u Hrvatskoj Kostajnici kako bi se i u budućnosti očuvala tradicija drvne proizvodnje u tom kraju.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi