Sustav upravljanja UNIVERSUM® Komfort posebno je razvijen za gradnju obiteljskih i višeobiteljskih kuća. Cilj je stvaranje optimalne udobnosti, prvenstveno u vezi sa sustavima raspodjele topline najniže temperature na velikim površinama kao što je grijanje podnih sustava i brzoreaktivni klimatski zid. Osim toga, za vlasnika postrojenja potrebno je zajamčiti najveću moguću jednostavnost upravljanja.

Zbog toga je sustavamo upravljanja UNIVERSUM® Komfort moguće upravljati pomoću tipki s velikim zaslonom u boji s osvijetljenom pozadinom, pomoću osobnog računala, pomoću telefona i interneta. Sustav upravljanja UNIVERSUM® Komfort moderan je sustav za cjelokupnu kućnu tehniku za obiteljske i višeobiteljske kuće.

Zahvaljujući obradi digitalnih signala, mogućnosti slobodnog dodjeljivanja izlaza i mogućnosti proizvoljnog programiranja, funkcije koje je potrebno izvršiti gotovo su neograničene.

Zbog toga su navedene samo funkcije koje su često potrebne u području obiteljskih i višeobiteljskih kuća te trgovini.

  • Regulacija pojedinačnih prostorija pomoću upravljača za prostorije UNIVERSUM® s optimiranim upravljanjem za grijanje i hlađenje
  • Upravljanje izvorima topline
  • Regulacija pripreme tople vode uz više temperatura i razdoblja koja se mogu zadati do upravljanja optokom
  • Integriranje kotlova za kruto gorivo ili toplinskih pumpi
  • Integriranje solarnih postrojenja

Također, područja primjene osim uobičajene kućne tehnike kao što su npr.

  • navodnjavanje vrta
  • nadzor razine napunjenosti itd.

HARREITHER d.o.o.
HARREITHER d.o.o.
Internet adresa

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi