Već smo pisali o božićnim dekoracijama koje se skrivaju iza imena Draguljice Lang, a sada donosimo zanimljive ukrase prigodne za ukrašavanje doma povodom blagdana Uskrsa.

Kao i svake godine zagrebački brand Draguljice Lang radi prigodne ukrase za uljepšavanje vašeg interijera. Ovog Uskrsa to su piceki, koke, ovčice, zečeki i jaja. Naravno, brand je i dalje vjeran filc materijalu. Mekoćom i toplinom odgovara djeci jer je odličan za učenje i igru.

Boje su prave proljetne, vedre i vesele. Sve je ručno šivano i punjeno, te je idealno za igru najmanjih. Ukrasi su namijenjeni za grane, no mislim da najmlađi imaju bezbroj ideja gdje ih mogu objesiti.

Uskrs je idealna prilika da ukrasimo svoj dom po vlastitim željama, bojama i mirisima. Ovo doba godine prepuno je prekrasnih proljetnica, grana i grančica kojih ima u raznim bojama, i apsolutno sve u dekoriranju je dozvoljeno. Zagrebački brend Draguljice Lang i ovog proljeća ima zanimljivu kolekciju.

Iza zagrebačkog brenda Draguljice Lang krije se Petra Požega:
"Ponovno me veseli što je sve ručni rad. Prvo maštam, onda uzimam olovku i sve stavljam na papir. Ideja se razvija i mijenja od prvog dana pa sve do trenutka dok igla i konac ne stvore prekrasnu dekoracije. S obzirom na trenutnu situaciju kod nas i u svijetu, sve radim online. Od narudžbi materijala iz Italije, pa sve do distribucije svojih proizvoda. Želje i potrebe su jednake, moram priznati čak i veće, i to me jako veseli."

Ove originalne dekoracije možete objesiti na zid, grančice drveta, vrata…

Želite li biti dio uskrsne kolekcije brenda Draguljice Lang pogledajte čitavu ponudu i odaberite nešto za svoj dom ili radno mjesto.

Dekorirajte svoj životni prostor s prigodnim motivima, i zasigurno će te uživati u njima. Prepustite se mašti.

Dio božićne kolekcije možete pogledati ovdje.

Autor: Ana Perković

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi