U moru kuglica koje se nalaze na tržištu dekoracije od filca brenda Draguljice Lang svakako se ističu.

Ukrasi su unikatni, ručno šivani, pufasti i mekani na dodir. Mogu se staviti gdje god poželite, na klasičan bor, na aranžman za vrata ili prozore.

I ove godine Draguljice Lang rade punom parom! Igla i konac učinili su čuda i nastali su novi predivni ukrasi. Vjerujemo da ćete se složiti da upravo ovakvi ručni radovi odišu ljubavlju.

Osim pojedinačnih ukrasa, u ponudi Draguljice Lang nalazi se i originalan bor koji možete montirati na zid, prozor ili vrata. Idealan je za male stanove ili poslovne prostore.

Novost je bor s gumbima visine 1 metar. Vrijedna vlasnica ovog brenda vodi se izrekom "borove ostavite u šumi, a udomite jedan naš".

Osim novog bora, predstavljamo još jednu novost, božićne rukavice za najmlađe članove vašeg kućanstva. Bez njih Božić nije Božić, a djedica ne bi mogao bez svojih vjernih pomagača.

Rukavica za pričanje priča idealna je kao poklon ispod bora.

Draguljice Lang svake sezone stvaraju nešto novo i zanimljivo. Želite li biti dio ovogodišnje božićne kolekcije pogledajte čitavu ponudu i odaberite nešto za svoj dom!

Budite drugačiji ovog Božića i okitite svoj prostor ili pak poklonite nekome ove ukrase od filca. Sigurni smo da bi svakome izmamili osmijeh na lice.

Dio ponude iz uskrsne kolekcije možete pogledati ovdje.

Fotogalerija (10)

Image
Ana Perković

Autor

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi