U moru kuglica koje se nalaze na tržištu dekoracije od filca brenda Draguljice Lang svakako se ističu.

Ukrasi su unikatni, ručno šivani, pufasti i mekani na dodir. Mogu se staviti gdje god poželite, na klasičan bor, na aranžman za vrata ili prozore.

I ove godine Draguljice Lang rade punom parom i izrađuje najmekanije ukrase za Božić! Igla i konac učinili su čuda i nastali su novi predivni ukrasi. Vjerujemo da ćete se složiti da upravo ovakvi ručni radovi odišu ljubavlju.

 
Ostali su vjerni materijalu filc, iz kojeg i nastaju najslađi ukrasi za sve uzraste. Osim što je filc zaista mekan i ugodan materijal na dodir, on je idealan i za najmanje obožavatelje.
 
Ukrasi su punjeni i samim time idealni za igru te ne predstavljaju opasnost ni za najmlađe mališane.
 
Također, svake godine Draguljice Lang svoju kolekciju upotpunjavaju novim, inovativnim i zanimljivim ukrasima pa ni ova godina nije iznimka.
 
 
 
Ove godine nude nove ukrase kao što su: novi borići, sovice, zvončići, te kućice s djedicama. Naravno, osim ukrasa tu su i borovi od filca, koji se mogu montirati na zid, vrata ili prozor tako da se i vaši najmanji mogu igrati svaki dan.
 
 

Osim pojedinačnih ukrasa, u ponudi Draguljice Lang nalazi se i originalan bor koji možete montirati na zid, prozor ili vrata. Idealan je za male stanove ili poslovne prostore.

Novost je bor s gumbima visine 1 metar. Vrijedna i kreativna vlasnica ovog brenda vodi se izrekom "Prave borove ostavite u šumi, a udomite jedan naš"

Draguljice Lang svake sezone stvaraju nešto novo i zanimljivo. Želite li biti dio ovogodišnje božićne kolekcije pogledajte čitavu ponudu i odaberite nešto za svoj dom! Pregledavajući njihov Instagram ili Facebook zaljubit ćete se na prvu!  

Budite drugačiji ovog Božića i okitite svoj prostor ili pak poklonite nekome ove ukrase od filca. Sigurni smo da bi svakome izmamili osmijeh na lice.

Dio ponude iz uskrsne kolekcije možete pogledati ovdje.

Fotogalerija (14)

Image
Ana Perković

Autor

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi