Već smo pisali o božićnim dekoracijama koje se skrivaju iza imena Draguljice Lang, a sada donosimo zanimljive ukrase prigodne za ukrašavanje doma povodom blagdana Uskrsa.

Uskrs je idealna prilika da ukrasimo svoj dom po vlastitim željama, bojama i mirisima. Ovo doba godine prepuno je prekrasnih proljetnica, grana i grančica kojih ima u raznim bojama, i apsolutno sve u dekoriranju je dozvoljeno. Zagrebački brend Draguljice Lang i ovog proljeća ima zanimljivu kolekciju.

Naravno, filc je i dalje najzastupljeniji materijal uz dodatak nekih novih, veselih i zanimljivih. Proljeće i Uskrs sinonim su za pastelne boje, zečiće i jaja. Pa je takva i ova nova kolekcija, prepuna nježnih boja i čipke.

Jedna novost u ovogodišnjoj uskršnjoj kolekciji su zečići i jaja od filca, punjeni lavandom koja je omiljena zbog svojeg delikatnog i aromatičnog mirisa.

Iza zagrebačkog brenda Draguljice Lang krije se Petra Požega:
"Ponovno me veseli što je sve ručni rad. Prvo maštam, onda uzimam olovku i sve stavljam na papir. Ideja se razvija i mijenja od prvog dana pa sve do trenutka dok igla i konac ne stvore prekrasnu dekoracije. S obzirom na trenutnu situaciju kod nas i u svijetu, sve radim online. Od narudžbi materijala iz Italije, pa sve do distribucije svojih proizvoda. Želje i potrebe su jednake, moram priznati čak i veće, i to me jako veseli."

Dio ukrasa rađen je od filca, punjeni su i ručno šivani. Pogledajte nekoliko unikatnih uradaka!


Ove originalne dekoracije možete objesiti na zid, grančice drveta, vrata…


Ništa bez pisanica! Donosimo i jaja koja su rađena od stiropora tako da nemate straha da će se razbiti ako su djeca u blizini.
Jaja od filca najtraženiji su proizvod, a najpoznatija kolekcija su Royal jaja. Vrlo romantična kolekcija od stiropora, obojana, te ukrašena zlatnim cvjetićima i detaljima.

Kolekcija idealna za vrata, zid, prozore, blagovaonski stol…

Želite li biti dio uskrsne kolekcije brenda Draguljice Lang pogledajte čitavu ponudu i odaberite nešto za svoj dom ili radno mjesto.

Dekorirajte svoj životni prostor s prigodnim motivima, i zasigurno će te uživati u njima. Prepustite se mašti.

Dio božićne kolekcije možete pogledati ovdje.

Autor: Ana Božičević

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi