Voljeli biste uljepšati svoj eksterijer? U potrazi ste za atraktivnim pokrovom za svoj balkon, terasu ili ulaz u kuću? Predlažemo Klima blue akrilne ploče s jedinstvenim svjetlucavim premazom za smanjivanje topline. Propuštaju 20 % svjetlosti i u odnosu na klasične prozirne ploče smanjuju do 75 % zagrijavanja ispod pokrova – reflektiraju se infracrvene zrake sunca.

Uz već navedene namjene, ove dvoslojne Lexan akrilne ploče s komorama mogu se koristiti i kao nadstrešnice za aute ili za pergole. Vrlo su izdržljive, otporne na UV zrake i vremenske uvjete.

Osim znatnog smanjenja zagrijavanja ploča, glavne prednosti su sljedeće:

  • Premium kvaliteta * * * * *
  • Akril s elastomerom - visoka kvaliteta otporna na udarce, lom i na vremenske uvjete
  • Visoka i dugotrajna UV stabilnost
  • Gornja glatka površina bez pora
  • 10 godina garancije, dugi vijek trajanja

Širina ploča je 980 mm i dužina do 7000 mm

Od prednosti još treba spomenuti jednostavnost obrade čime je olakšana samostalna izrada kvalitetnog krova. Jednostavno je i održavanje jer se zahvaljujući visokom sjaju i  neporoznoj površini sprječava nakupljanje prljavštine. Također, u ljetnim mjesecima je osigurana ugodna atmosfera, dok će tijekom zime toplinska izolacija zadržati postojanost.

GUTTA HRVATSKA d.o.o.
GUTTA HRVATSKA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Proizvodi su dostupni u trgovinama građevinskog materijala na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi