Ljudi često žele dati mašti na volju i požele nešto više od jednostavne boje na zidu. Za sve one koji žele svoj životni prostor učiniti unikatnim, u koraku s vremenom i modernim trendovima, u JUB-u smo razvili kolekciju samoljepljivih šablona koje će obogatiti vaš dom. Upotrebom šablona s različitim motivima mogu se stvoriti čudesni uzorci na zidnim, ali i na ostalim glatkim drvenim ili metalnim površinama.

Za ukrašavanje sa šablonama izaberite poseban dan: odvojite vrijeme i osluhnite sebe u prostoru. Razmislite na koji način ga želite obogatiti s uzorcima, kako ćete rasporediti oblike i koje boje trebate, a da vam bude ugodno i da prostor odražava vašu kreativnost. Napravite nekoliko skica i pokušajte se u njih uživjeti. Kolekcija šablona obuhvaća 4 različite teme i svaki pojedinac može bez dileme naći onu koja ga najbolje dopunjuje.

FENG SHUI

Za potpuno uživanje u prirodnim ritmovima pripremili smo FENG SHUI šablone, čiji se uzorci temelje na osnovnim elementima – vatra, metal, zemlja, drvo i voda. Svaki element u prostor donosi svoje kvalitete, uplive, energiju, koju možemo potaknuti ili ublažiti izborom određene boje. Namijenjena je onima koji žele upotrebom drevnog kineskog znanja o uređenju prostora kreirati harmoničnu, zdravu i plodnu okolinu za život i rad.

Zemljane boje daju osjećaj opuštenog druženja i ugode. Žuta boja s toplim daškom narančaste stvara udobnu okolinu boravka u prostoru. Kombinacija nijansi je potpuni izbor za prostore namijenjene druženju.

PRESTIGE

Apstraktni oblici serije Prestige zbog svoje jednostavnosti i geometrije omogućuju veliki broj različitih načina izrade uzoraka. Izbor profinjenih kombinacija ovu eleganciju uzoraka još dodatno potkrepljuje. Namijenjena je svima koji žele diskretno obogatiti i razigrati svoj dom ili radni prostor.

Kombinacija plavih i ljubičastih nijansi stvara živahan okoliš i ima snažan učinak na radni prostor. Plave nijanse povezuju nebo i vodu, potiču jasno razmišljanje i predstavljaju mirne i kreativne prostore.

TREND

Seriju sastavljaju duhovito stilizirani i dimenzionirani oblici iz prirode, koji sa zidova glasno komuniciraju s ljudima i namještajem. Namijenjena je drskim kreatorima koji žele osuvremeniti i osvježiti svoj okoliš u njega unijeti humor, zaigranost i veselje.

Kombinacija cvjetnih boja daje osjećaj mirisa cvjetnog proljetnog travnjaka. Ukusna, nježna i savršena paleta boja primjerena je za spavaonice kao i za dnevne prostore.

NATURE

Serija zidnih šablona NATURE je sastavljena od oblika preuzetih iz biljnog i životinjskog svijeta, koji se međusobno mogu kombinirati i preplitati. Namijenjena je onima koji u svoj urbani dom ili radni prostor žele unijeti dašak prirode, ispružiti se pri pogledu na intimni travnjak ili posjedati oko razraslog grmlja, kojeg oblijeću ptičice.

Mješavina tamno smeđe, ljubičaste i zelene boje je jednostavno očaravajuća. Boja tamne čokolade stvara osjećaj okoliša u kojem bez briga uživate u svojem svijetu. Ljubičasta boja je profinjena i savršena za upotrebu na smeđoj te za osvježavanje sa zelenim nijansama.

Izvor: JUB d.o.o.

JUB d.o.o.
JUB d.o.o.
Dostava na području cijele Hrvatske. Proizvodi su dostupni i na području BiH, Češke, Engleske, Italije, Makedonije, Mađarske, Njemačke, Rusije, Slovačke, Slovenije i Srbije.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi