JUB d.o.o.
Opis djelatnosti
PROIZVODI ZA INTERIJERE: temeljni premazi, mase za izravnavanje, unutarnje boje, proizvodi za dekorativnu obradu, JUFIX tapete od staklenih vlakana, proizvodi za problematične površine, proizvodi za betonske površine, sredstva za nijansiranje, proizvodi za drvo i metal, dekorativne žbuke, proizvodi za sanaciju vlage, proizvodi za ugradnju keramičkih pločica.

PROIZVODI ZA EKSTERIJERE: temeljni premazi, mase za izravnavanje, proizvodi za dekorativnu obradu, proizvodi za problematične površine, fasadne boje, proizvodi za betonske površine, sredstva za nijansiranje, proizvodi za drvo i metal, dekorativne žbuke, proizvodi za toplinsku zaštitu fasada, proizvodi za sanaciju vlage, proizvodi za ugradnju keramičkih pločica.

LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
JUB je jedna od najstarijih slovenskih tvornica, čiji počeci sežu u 19. stoljeće. Unatoč stalnoj prilagodbi proizvodnog programa potrebama tržišta, boje proizvodimo već dobrih 130 godina. Danas u JUB-u proizvodimo ekološke proizvode, koji nisu štetni za zdravlje, sa suvremenom i kvalitetnom opremom, u dobrim radnim okolnostima za sve zaposlenike i s visokom dobiti za svoje dioničare.

U skupini JUB je na početku 2008. godine bilo zaposleno 417 djelatnika, od toga 225 u matičnom poduzeću i 192 u zavisnim firmama u inozemstvu. U 2007. godini je opseg proizvodnje u dvjema firmama dosegnuo 138.000 tona proizvoda, koji pod vlastitom robnom markom prodajemo u 18 država. JUB danas na vanjska tržišta izvozi više od 77 % proizvodnje.

Sustavi upravljanja: ISO 9001: 2000, ISO 14001: 2004, ISO 18001: 1999
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi