Herringbone Cured Oak

Bjelin predstavlja svjetski jedinstvenu inovaciju u proizvodnji drvenih podova. Klasične hrastove letvice uzorka riblje kosti oblikovane su tako da odgovaraju većim površinama. 5G klik sistem ugrađen je na podne letvice novog formata 96 x 576 mm za brzu i jednostavnu ugradnju, dok patentirana tehnologija woodura, kojom se izrađuje učvršćeno drvo, jamči njezinu trajnost.

Razvoj ovog Bjelinovog proizvoda, rezultat je vrlo velike potražnje za učvršćenim drvenim podovima s uzorkom riblje kosti koji su trajniji i otporniji na vlagu od uobičajenih parketnih podova. Dizajn učvršćenog drvenog poda s uzorkom riblje kosti odgovara svakoj vrsti uređenja interijera.

Pod je prikladan za tradicionalna okruženja, kao i za interijere uređene u minimalističkom, suvremenom stilu. Drveni učvršćeni podovi su i ekološki su izbor, jer se sirovina proizvodi lokalno i dolazi iz šuma certificiranih FSC-om (Forest Stewardship Council).

Patentirana tehnologija omogućava iznimnu čvrstoću. U procesu proizvodnje furnir se pod visokom temperaturom i visokim pritiskom obostrano preša na HDF ploču na koju je predhodno, obostrano, kontrolirano nanesena količina pudera. Prilikom prešanja puder prelazi u tekuće stanje i penetrira u HDF ploču te u furnir.

Puder tehnologija koristi se za modificiranje svojstava te povećava čvrstoću i otpornost na vlagu u svim slojevima drvenog poda koji se sastoji od furnira plemenitog drva, HDF ploče te furnira u trećem sloju, koji služi kao dodatna stabilizacija kompletnog proizvoda. Rezultat toga je čvrsto drvo koje je nekoliko puta čvršće i tvrđe od klasičnih drvenih podova, a sam izgled poda ostaje nepromijenjen.

BJELIN CROATIA d.o.o.
BJELIN CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi