BJELIN CROATIA d.o.o.
Opis djelatnosti

Bjelin dizajnira, razvija, proizvodi te prodaje širok asortiman inovativnih podova od drveta i novih materijala.

 

Bjelin asortiman:
1. WooduraⓇ Cured Wood - izrađena patentiranom tehnologijom koja stvrdnjava drvo te mu daje iznimu otpornost (8,2 tvrdoća prema Brinellu). Gornji sloj furnira prešan je pod visom temperaturom na HDF, a na koji je nanesen drvni prah. Prilikom prešanja drvni prah penetrira u furnir. Woodura podovi dolaze u dvije dimenzije 11x210x2379 mm i 11x276x2379 mm te uljenoj ili lakiranoj završnoj obradi. Polaganje tehnikom klik spajanja 5G, bez lijepljenja.

2. NaduraⓇ Tiles in Ceramic Composite - također izrađene patentiranom tehnologijom Bjelinove pločice od keramičkog kompozita su krajnje jednostavne za instalaciju, tople su poput drveta i te mnogostruko jače od običnih keramičkih pločica. Polaganje tehnikom klik spajanja kompatibilno s Woodura podovima.

3. Herringbone - 2014. smo prvi u svijetu lansirali parket u uzorku Riblje kosti, a koji se spaja klik sistemom. Herringbone dolazi u dvije završne obrade uljen ili lakiran te u širokom spektru boja i dimenziji 345x69 mm.

4. Troslojni parket - proizveden u pogonu u Ogulinu plasiran je na svjetskom tržištu pod brendom Bjelin. Karakteristike poput raznovrsnih završnih obrada te inovativnog klik spajanja daju ovom podu prepoznatljivost.


{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti

Bjelin je dio grupacije Pervanovo Invest AB, koja je vlasništvo obitelji Pervan. Prva tvrtka korporacije, Välinge Innovation AB, osnovana je 1993. godine kada je ujedno izumljen i patentiran klik sistem.

Razvoj Bjelin podova izvodi se u suradnji sa sestrinskom tvrtkom Välinge Innovation AB, koja je najpoznatija po izumu podova za plivajuće polaganje.

Grupa Pervanovo, koja trenutno ima nešto više od 1.000 zaposlenika, s proizvodnim pogonima u Vikenu (Švedska) te u Bjelovaru, Ogulinu i Otoku, proširila je svoj proizvodni kapacitet.

Inovativnost, švedska tehnologija, moderan dizaj te svjetski priznata hrvatska sirovina samo su neke od karakteristika naših proizvoda.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi