Uvođenje modernih sustava grijanja i hlađenja u kuće, stanove i poslovne prostore postao je neizbježan dio suvremenog načina života. To je posebno istaknuto u regijama s ekstremnijim vremenskim uvjetima, gdje se održavanje optimalne temperature može pokazati kao izazov.

Jedna od najpopularnijih tehnologija danas je podno grijanje i hlađenje, koje se sve više koristi u novogradnjama i renovacijama postojećih objekata. Pipelife, vodeći proizvođač cijevi za vodoopskrbu i odvodnju, također nudi širok spektar sustava i rješenja za ovu vrstu grijanja i hlađenja.

Cjelovito rješenje za podno grijanje i hlađenje

Podno grijanje i hlađenje je jedan od najpopularnijih načina grijanja i hlađenja prostora. Ova tehnologija koristi sustav cijevi položenih ispod podne obloge koji distribuira toplinu kroz prostoriju.

Pipelifeova rješenja za podno grijanje uključuju cijevi koje su izrađene od najkvalitetnijih materijala i imaju visoku otpornost na pritisak i koroziju. Ove cijevi se lako ugrađuju i omogućuju ravnomjerno raspoređivanje topline po cijeloj površini poda.

Osim toga, Pipelife nudi i različite vrste izolacijskih materijala za podne ploče koji poboljšavaju učinkovitost sustava i smanjuju gubitak topline. Ovi materijali također štite cijevi od oštećenja i produljuju njihov vijek trajanja.

Kao dodatnu prednost, podno grijanje također omogućuje hlađenje prostorije tijekom ljeta. U tom slučaju, voda se hladi prije nego što kruži kroz cijevi, a to omogućuje ugodnu temperaturu u prostoriji bez potrebe za korištenjem klima uređaja.

Ubrzajte tempo s prefabriciranim sustavom

Poticaji EU u pogledu održivosti stambenih, komercijalnih i industrijskih zgrada uzrokovali su povećanje potražnje za novim i naknadnim uvođenjem sustava za uštedu energije.

Montažni proizvodi pomažu vam da odgovorite na ovu dodatnu potražnju štedeći do 90% uobičajenog vremena ugradnje. Naša kombinacija prefabriciranih panela, ploča i razdjelnika omogućuje brže nego ikad provođenje projekata energetske obnove ili ugradnju novog sustava grijanja i hlađenja od nule.

Područja primjene

STAMBENE NEKRETNINE

Rješenja za podno grijanje i hlađenje osiguravaju ambijentalno i estetski ugodno životno okruženje tijekom cijele godine. Ova energetski učinkovita metoda grijanja i hlađenja je tiha, isplativa i podržava kvalitetu čistoće unutarnjeg zraka za optimizaciju svakodnevne udobnosti.

TOPLJENJE SNIJEGA I LEDA

Uštedite na troškovima čišćenja snijega i leda i zaštitite opločnike od oštećenja strojevima i solima. Pipelife rješenja za podno grijanje savršena su za osiguranje privatnih prilaza i lako se pokreću iz istog sustava koji je potreban za unutarnje postavke grijanja.

PIPELIFE - HRVATSKA CIJEVNI SUSTAVI d.o.o.
PIPELIFE - HRVATSKA CIJEVNI SUSTAVI d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i dostava na području cijele Hrvatske, BiH, Crne Gore, Srbije i Europske unije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi