PIPELIFE - HRVATSKA CIJEVNI SUSTAVI d.o.o.
Opis djelatnosti
Naša je djelatnost vezana za prodaju plastičnih cijevi i cijevnih sustava za primjenu u distribuciji vode, plina, odvodnji, drenaži i kabelskoj zaštiti.

Budući da smo kao tvrtka poznati po ponudi kompletnog sustava, naše kupce osim cijevima opskrbljujemo i cjevovodnom opremom, što uključuje i nabavu svih potrebnih elemenata cjevovoda, koji nisu vlastiti proizvod. Radi toga smo usko povezani sa tvrtkom Georg Fischer sa kojom surađujemo i na razvoju zajedničkih novih programa. Ostali dobavljači koje navodimo u našim katalozima i čije proizvode nudimo su Hawle, Rommold, Schuck, Simona, Agru, Krammer i drugi.

Naša tvrtka u najvećoj mjeri zadovoljava potrebe u prvom redu građevinskih tvrtki, komunalnih poduzeća, gradskih plinara, gradskih vodovoda, veletrgovaca i dr.

Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Naše su poslovne aktivnosti fokusirane na razvoj, proizvodnju i distribuciju plastičnih cijevnih sustava. Omogućujemo rješenja za kompletan protok vode, distribuciju električne energije, za telekomunikacijske mreže i industrijsku primjenu. Pipelifeova jedinstvena pozicija kod opskrbljivanja kupaca sa izvanrednim uslugama i proizvodima rezultat je konstantnog unapređivanja i inovacije na najvišem stupnju kvalitete. Izvanredna kompetentnost, izuzetan timski duh i vizionarski management ključni su čimbenici za to da smo br. 1 kod naših kupaca.
Reference
Višegodišnje prisustvo u Hrvatskoj, vodeći proizvođač u Hrvatskoj, dio sustava koji je među prvih pet u Europi, kilometri položenih cjevovoda...
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi