Pri pomisli na život u potkrovlju nekada su prve asocijacije bile manjak svjetla, prevelike vrućine tijekom ljetnih mjeseci ili hladnoća i vlaga zimi. Sve navedene mane danas imaju rješenje jer postoje inovacije koje boravak u potkrovljima čine ugodnim mjestom za život.

Podizanju kvalitete života u potkrovlju posvetio se i Tondach koji je osluškivao potrebe investitora i uvrstio u ponudu kvalitetne i vizualno atraktivne krovne prozore dostupne u 6  dimenzija. Idealno su rješenje za sve kojima nedostaje više dnevne svjetlosti i sunčeve energije u prostoru. Osim navedenog, omogućit će zaštitu od prodora vjetra i zvuka, nepropusnost, vrhunsku toplinsku izolaciju, a samim time i racionalniju potrošnju energije.

Velika prednost je u tome što su krovni prozori u potpunosti kompatibilni s Tondach glinenim crijepom koji je već godinama najpopularniji odabir za krov. Izrađen je od prirodnih materijala i ima 33 godine garancije, no s redovitim i pravilnim održavanjem može trajati i 100 godina. Neke od karakteristika koje treba izdvojiti su i jednostavnost, brzina i ušteda prilikom ugradnje, otpornost na UV zračenje, velik raspon boja i modela, široka mogućnost primjene – od obiteljskih kuća do industrijskih objekata.

Tondach crijep i krovni prozor savršen su par uz koji dolaze brojni benefiti!

WIENERBERGER d.o.o.
WIENERBERGER d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Proizvodi su dostupni u cijeloj Hrvatskoj.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi