Neizbježni know-how, međunarodna stručnost i prepoznata sposobnost inovacije čini Alphacan ključnim igračem u svijetu proizvodnje stolarije po mjeri. Tvrtka se prilagođava promjenama na tržištu i svojim klijentima, predlaže relevantna i inovativna poboljšanja, a sve to rezultat je marketinškog tima i stručnjaka za istraživanje i razvoj.

Otkrijte širok izbor završnih obrada i odaberite unutarnji i vanjski dio personaliziranog prozora!

Nije važno planirate li renovaciju ili novu izgradnju; proizvodi Alphacan odličan su izbor jer se mogu pohvaliti vrlo niskim troškovima održavanja, dok istodobno osiguravaju savršene performanse. Isto tako, najbolja toplinska i zvučna izolacija na tržištu prozora i spojeva, čvrstoća i vodonepropusnost, 100%-tna mogućnost recikliranja te inovacija usklađivanja sa standardom Zgrada s manjom potrošnjom (BBC), dodatne su prednosti.

Najprodavaniji sistemi Inalpha i Prestigio mogu se pohvaliti velikom mogućnosti odabira i kombinacija koje birate sami i usklađujete prema vlastitim željama i idejama. Iz palete materijala i neviđenih boja možete izabrati jednu vrstu obrade za vanjske okvire, a drugu za unutarnje okvire.

Velika paleta različitih aluminijskih lamela (konstantno na lageru), dostupna je u različitim imitacijama drveta, bijeloj, srebrnoj i popularnoj antracit boji.

Sve popularniji su i klizni i dodirnoklizni sistemi.

Alphacan trenutno nudi najširu ponudu PVC kliznih sustava na hrvatskom tržištu:

Inline sustav; koji omogućuje izradu velikih linijskih kliznih vrata i prozora s do 6 krila. Postavljanje je brzo i jednostavno. Značajka sustava je Total Color folija svih profila koji su u njemu.

HST Vision; podizno-klizni sustav koji omogućuje izradu velikih kliznih vrata s trostrukim ostakljenjem s visokim toplinskim performansama. Osmišljen je i sustav koji upotpunjuje ponudu s verzijom reduciranih profila: HST Minimal, koja povećava ostakljenu površinu.

Omogućena je i dopuna aluminijskih obloga s vanjske strane, što pruža kvadratniju i minimalniju geometriju i mogućnost kombiniranja s bilo kojom bojom koju zahtijeva dizajner ili kupac.

I na kraju, novi Art Sliding sustav; paralelni klizni sustav s izvrsnim toplinskim i brtvenim performansama, s jednostavnom i brzom obradom za optimalan rezultat.

Svi Alphacan klizni sustavi nude PVC sustav dodataka za zaštitu od insekata za savršenu kombinaciju boja i završnih obrada.

Grilje, škure i rolete

Sve je traženiji sistem roleta Mediteraneo koji se u odnosu na slične proizvode na tržištu ističe vrhunskom kvalitetom, jednostavnošću sklapanja i instaliranja. Pruža dodatnu vrijednost koju su kupci prepoznali.

Raspon grilja i roleta prilagođava se svim domovima, a boje su prilagođene stolariji za savršeni estetski užitak. Vjerojatno ste imali priliku vidjeti kuće koje privlače poglede upravo zbog detalja kao što su Istarske škure u zelenoj boji ili grilje u boji mahagonija. U Alphacanu to možete dobiti odmah!

Alphacanov raspon profila za izradu grilja prilagođava se svim vrstama nove arhitekture, ali i obnove. Širok raspon završne obrade, baznih profila, foliranih ili koekstrudiranih PMMA Poli (metil-metakrilat), može se integrirati u bilo koji dekor.

Ekonomičan u debljini 1 mm ili visoko kvalitetan u debljini od 2 mm, raspon škura i grilja zadovoljava zahtjeve trajnosti boja tijekom vremena i u različitim toplinskim uvjetima. S efektom hrapave ili izbrazdane površine zasigurno ćete pronaći dizajn koji vam odgovara.

Vrhunski dizajn

Zahtjevi tržišta postaju sve izazovniji, a krajnji kupci se sve češće savjetuju s arhitektima i projektantima. Alphacan je sve marketinške napore u posljednje dvije godine usmjerio upravo da doskoči tim izazovima. Zbog geometrije i minimalnih linija, arhitekti posebno cijene Alpha Luce asortiman, a što se tiče kolekcije interijera, najpopularniji su proizvodi s prilagođenom završnom obradom premaza MyDesign, gdje je moguć bilo koji prilagođeni dizajn unutrašnjosti prozora.

Novi asortiman 2022. godine

2022. godine u ponudu se uvrštava Alpha Extreme s atraktivnim dizajnom, Alphacan serija s najboljim toplinskim performansama u ponudi te nova kolekcija filmova s antibakterijskim tretmanom, što će kupcima omogućiti prvi antibakterijski prozor na tržištu.

Sve navedeno zadovoljit će jednu od karakteristika koja je već prisutna u cijelom Alphacan asortimanu: omogućit će kupcima da se istaknu na tržištu!

Izazovi u pandemiji i opremljenost skladišta

Tvrtka bilježi snažan rast i na lokalnoj i na europskoj razini, što je u godini Covida bilo posebno izazovno.

Alphacan Hrvatska ima vrlo dobro opskrbljeno skladište od početka ovog razdoblja eskalacije cijena što je omogućilo da odgode posljedice povećanja cijena robe te su povećanja selektivno ograničili - cijene različitih proizvoda nisu porasle jednako - i samo kada je to bilo prijeko potrebno.

Optimalna razina zaliha za sve sustave koje su u ponudi, uvijek je održavana. Tvrtka se može pohvaliti i činjenicom da nije imala nikakve specifične i dugotrajne nestašice ili nedostatke niti jednog sustava ili proizvoda, što im je pomoglo da održe značajnu razinu zaliha dok raznovrsnost Alphacan proizvoda i asortimana omogućuje alternativu kupcima u slučaju nedostatka nekog proizvoda.

ALPHACAN d.o.o.
ALPHACAN d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i montaža preko kooperanata na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi