ALPHACAN d.o.o.
Opis djelatnosti

ALPHACAN je predan stvaranju stolarije po mjeri za Vaš dom. Otkrijte širok izbor završnih obrada i odaberite unutarnji i vanjski dio personaliziranog prozora! Alphacan je, kroz svoj Espace Clair asortiman, jedan od vodećih europskih proizvođača krovne obrade, fasada i mobilnih kućica.  

Nudimo:
- Stolarija po mjeri (Francuska i Italija)
- Grilje i rolete
- Završna obrada prozora
- Termičke inovacije (Poliuretanska pjena i termički štit)
- Specifični profili - izrada po mjeri
- Profili za oblaganje fasade
- Širok spektar profila za završnu obradu krova 
- Alphacanovi profili za mobilne kućice


Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti

Proizvodi Alphacan koriste se za renoviranje ili novu izgradnju; troškovi održavanja su vrlo niski, a istodobno osiguravaju savršene performanse. 100%-tna mogućnost recikliranja i najbolja toplinska i zvučna izolacija na tržištu prozora i spojeva, PVC nudi inovaciju radi usklađivanja sa standardom Zgrada s manjom potrošnom (BBC).

Danas PVC širi svoju paletu završnih obrada i usklađuje se s ukrasima fasade i interijera: stolarije i spojevi uljepšavaju i svakodnevno osiguravaju Vašu sigurnost i dobrobit!

 

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi