Tuš kade u ravnini poda osvojile su tržište i u ovom članku predstavit ćemo upravo takav model, Geberitovu tuš kadu Olona čiji je izgled površine jednako dojmljiv kao i funkcije koje pruža. To se najbolje vidi u minimalističkom dizajnu odvoda.

Izrađena od kamenog kompozita, profinjeno je oblikovana i elegantne je bijele boje. Osim izgledom, može se pohvaliti i odličnim protukliznim svojstvima zahvaljujući kojima pruža sigurnu podlogu. Idealna je za velike i male kupaonice jer dolazi u 20 različitih veličina i formata i za svaki prostor se može pronaći odgovarajući model.

Površina za tuširanje dostupna je u četiri kvadratne inačice sa stranicama dimenzija 80, 90, 100 i 120 cm, kao i 16 pravokutnih inačica širine od 75 do 100 cm i duljine od 90 do 180 cm. U ovom članku predstavljamo model dimenzije 120x80 koji pruža dovoljno prostranosti i samim time komfor prilikom tuširanja.

Tuš kade u ravnini poda zahvalne su jer omogućavaju uštedu prostora, što je posebno korisno u malim kupaonicama. Mnogima su prvi izbor i jer olakšavaju pristup ljudima u u različitim životnim situacijama. Na primjer, ako imaju smanjenu pokretljivost i slično. Samim time što kada nema praga, nema dizanja nogu kako bi se moglo ući u prostor tuširanja. 

Pažnju plijeni okrugli dizajnerski poklopac za odvod sa sjajnim i tankim kromiranim prstenom. Poklopac odvoda izgleda kao da "lebdi" što ostavlja upečatljiv dojam. Posebna prednost ovog odvoda je u češlju koji se nalazi ispod poklopca jer se na njemu skupljaju prljavština i kosa. Vrlo se jednostavno vadi i čisti zbog čega nema brige oko zaštopanog odvoda.

Površina cijele tuš kade je sasvim jednostavna za čišćenje i održavanje.

Dotaknimo se same ugradnje! Ona je vrlo jednostavna – ugradbena postolja mogu se kontinuirano ručno podešavati po visini, čak i u situacijama neravnog tla. Integrirani brtveni flis omogućava jednostavno i sigurno povezivanje s hidroizolacijskim brtvama.

Može se montirati u ravninu s podom ili s blagim pragom iznad pločica, do 4 cm iznad gotovog poda.

U galeriji možete pogledati više fotografija postavljene tuš kade u prostoru te same ugradnje.

VišeTransformacija kupaonice: Do neograničenog komfora u prostoru od svega 4m2

Fotogalerija (10)

Image
Ana Perković

Autor

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi