Namjena kupaonice nekada je bila isključivo funkcionalna, dok se danas prilikom promišljanja njezina dizajna velik naglasak stavlja na estetiku. Kupaonice su postale prave male oaze za uživanje!

S ciljem da prostor kupaone bude što bolje iskorišten mnogi umjesto kupaonskih kada biraju tuš paravane. Tuš kade u razini poda pojavile su se kao rješenje za jednostavnije i slobodnije kretanje.

Moderni načini ugradnje i napredna tehnologija omogućili su da se kao podloga za tuširanje koristi tuš kada ili samo keramičke pločice. Svaka od ovih opcija ima svoje prednosti i nedostatke. Kako bismo vam olakšali odluku za kupnju donosimo četiri glavne karakteristike na koje trebate obratiti pozornost!

AQUAESTIL PLUS d.o.o.
AQUAESTIL PLUS d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske. Dostupnost i na području BiH, Crne Gore, Kosova, Makedonije, Slovenije, Srbije i Europe.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi