AQUAESTIL PLUS d.o.o.
Opis djelatnosti
Aquaestil je vodeći hrvatski proizvođač kupaonske opreme, a na hrvatskom tržištu je prisutan od 1999. godine. Zahvaljujući velikom iskustvu u proizvodnji i dizajnu, te naprednom procesu proizvodnje, Aquaestil proizvodi mogu se svrstati uz bok najvećih svjetskih brandova.

Aquaestil asortiman proizvoda se sastoji od sljedećih grupa:
- Kupaonske kade
- Tuš kade
- Masažne i parne tuš kabine
- Masažni sistemi
- Paravani za kade i tuš kade
- Masažni stupovi za kade i tuš kade
- Kupaonski namještaj
- Dodatna oprema i pribor

Također pružamo uslugu servisa za sve naše proizvode i odgovarajuću garanciju (ovisno o vrsti proizvoda).

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Aquaestil je vodeći hrvatski proizvođač širokog asortimana kupaonske opreme visoke kvalitete, modernog dizajna i visoke razine funkcionalnosti.

Tvrtku su 1999. godine osnovala dva hrvatska poduzetnika s jasnom misijom i vizijom o stvaranju stabilne i moderne tvrtke za proizvodnju kvalitetnih akrilnih kupaonskih kada i tuš kada. Od tada do danas, tvrtka je postepeno širila svoju djelatnost na proizvodnju ostalih kupaonskih proizvoda kao što su: tuš kabine i paravani, masažne kade, kupaonski namještaj, masažni stupovi i ostali kupaonski dodaci.

Zahvaljujući implementaciji modernih proizvodnih procesa i visoke tehnologije, proizvodi Aquaestil su po kvaliteti, dizajnu i funkcionalnosti u rangu s vodećim svjetskim branovima, pa se tako proizvodi Aquaestil-a, osim u hrvatskim kupaonicama nalaze i u kupaonicama zemalja diljem EU, pa i Svijeta.

U proizvodnji upotrebljavamo isključivo najkvalitetnije sirovine koje moraju proći internu rigoroznu kontrolu, a tijekom samog proces proizvodnje kontrolira se svaki korak u sklopu ISO 9001:2000 kontrole kvalitete, što osigurava vrhunsku razinu kvalitete i potpunu sigurnost naših proizvoda.

Pridružite se mnogobrojnoj Aquaestil obitelji i uvjerite se u kvalitetu naših proizvoda.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi