Ako vam kažemo kako je važno da u životu budete svoji nećemo vam otkriti ništa novo. Bombardirani smo izrazima poput „self love", „budi ono što jesi", „nikad se ne uspoređuj s drugima". Ukratko, kao da se sve svodi na jedno – postati i ostati unikat. Postavili smo si pitanje – zašto su nam unikati toliko zanimljivi?

Često čujemo da nešto ima visoku cijenu jer je unikat. Unikat predstavlja nešto jedinstveno. Predmet koji je potpuno specifičan. Predmet koji svaki put kada ga pogledamo djeluje novo i drugačije. Kojem se divimo. Kako se ponašamo prema objektu koji je nemoguće „zamijeniti" jer ne postoji još jedan „takav"? Cijenimo ga sto puta više. Vjerujemo da je sada jasno zašto toliko volimo unikate.

Unikati u vašem dvorištu

Jedinstveni proizvodi uvijek su traženi. Nikada ne izlaze iz mode. Stoga, ne čudi kako naši kupci i partneri često traže proizvode koji će njihov dizajn učiniti – jedinstvenim. Tako smo odlučili razviti proizvod koji će zadovoljiti najviše kriterije dizajna. Nazvali smo ga Semmelrock Umbriano.

Pejzaži talijanske regije Umbrije inspirirali su nas u osmišljavanju ovog opločnika. No, što ga zapravo čini tako posebnim?:

1. Ne postoje dva jednaka Semmelrock Umbriano opločnika

Sam pogled na ovaj opločnik odaje dojam da se radi o površini prirodnog granita. Naime, svaki je opločnik jedinstveno prošaran. Ne postoje dva proizvoda s istim rasporedom granitnih zrnaca u površini.

Pokušajte pronaći dva jednaka Umbriano opločnika – brzo ćete se umoriti. Proizvodni proces, koji je posebno razvijen za Semmelrock Umbriano, jedinstven je i međunarodno patentiran.

2. Veliki izbor formata i boja

Umbriano je također vrlo ekskluzivan proizvod. Razlog je zavidno velik izbor formata i boja. Također, ravne linije i forma bez faze (ruba) zadovoljavaju najviše kriterije dizajna.

Proizvod je dostupan u dvije boje: granitno sivoj i granitno antracit boji. Kod granitno sive na svijetlu osnovu nanose se tamna granitna zrna, a kod granitne antracit osnova boje je tamno siva, a zrna granita također antracitna.

Tako zapravo imate granitni opločnik ili ploču sa svim prednostima betonskih proizvoda.

3. Lijep, ali i praktičan

Ako su vam rekli da ne možete imati i ovce i novce, lagali su vam. Nismo stali samo na unikatnom dizajnu! Naš je cilj bio ponuditi „zaokruženi" proizvod. Ugodan oku, ali i praktičan u svakodnevnom životu.

Naš je Semmelrock Umbriano stoga otporan na sol i smrzavanje. Također, održavanje je i više nego jednostavno zahvaljujući Semmelrock Protectu.

Preciznije govoreći, beton za ovaj proizvod dodatno se hidrofobira te postaje otporan na upijanje vode, a time i na upijanje mrlja, što rezultira lakšim čišćenjem površina.

Kako sve ne bi ostalo samo na riječima, donosimo nekoliko primjera okućnica koje je upravo Semmelrock Umbriano opločnik učinio – jednostavno posebnima. Inspirirajte se!

Fotogalerija (4)

WIENERBERGER d.o.o.
WIENERBERGER d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Proizvodi su dostupni u cijeloj Hrvatskoj.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi