Dobitna kombinacija u toplinskoj izolaciji, a ujedno i smanjenju prenošenja buke su granule EPS-a (ekspandiranog polistirena) i Thermowhite® WD mineralnog veziva. Miješanje tih dviju komponenti, prvo na suho, a zatim uz dodavanje vode, dobijamo homogenu smjesu ujednačene kvalitete i otpornosti na opterećenja, ali i jednakosti u pogledu toplinske vodljivosti. Nastali monolitni sloj onemogućava stvaranje hladnih i zvučnih mostova. Ukoliko je riječ o ravnim krovovima, Thermowhite-om rješavate i potrebni nagib za odvodnju oborinskih voda.

ThermoWhite® WD 70 R (R/N) PREMIUM

U obitelji ThermoWhite ® je usvojen novi proizvod sa senzacionalnim certificiranim koeficijentom toplinske vodljivosti od samo lD=0,0381 W/mK. Novi i najsnažniji proizvod u obitelji ThermoWhite® donosi neviđenu vrijednost izolacije topline i udarnog zvuka. Zahvaljujući toj činjenici možemo postizati potrebne izolacijske performanse s nižom podnom konstrukcijom što rezultira uštedom troškova u pogledu materijala, ugradnje i potrošnje energije. U priloženoj tablici vidljive su pojedine vrijednosti za sve materijale iz obitelji ThermoWhite®.

Kao i kod ostalih proizvoda ThermoWhite® WD, ovdje se ne smiju praviti kompromisi zahvaljujući izvrsnom izolacijskom učinku. Sve prednosti kao što su visoke performanse ugradnje, strogi europski standardi kvalitete, CE oznaka, turbo-brza obrada u usporedbi s drugim metodama također se primjenjuju na ThermoWhite® WD 70 R (R/N) PREMIUM.

Potvrda ETA-19/0772 - koja dovodi do CE oznake kao certifikata o izvedbi proizvoda - otvara nova vrata međunarodnim projektima i natječajima s WD 70 R (R/N) PREMIUM za partnere i prerađivačke tvrtke. Moćni prodajni argumenti i neviđena paleta usluga na području toplinske i zvučne izolacije.

Karakteristike pojedinih proizvoda iz ponude ThermoWhite-a, posebno naglašavajući najnoviji proizvod WD 70 (R/N) PREMIUM

Usporedba ThermoWhite-a u odnosu na kamenu vunu, rastresitu izolaciju i polistiren

Izolacija ravnih krovova i pad u jednom potezu

ThermoWhite izolacija je primjenjiva na ravnim krovovima (WD 70 R/N; WD 100 D) jer uz toplinsku izolaciju ravnog krova dobiva se željeni pad u jednom potezu, bez potrebe za lakim betonima, betonima u padu i slično.

Nakon što se izolacija osuši ovisno o debljini, može se postaviti jedan sloj XPS da bi se dobila glatka površina, te se na to postavlja geotekstil i završna folija (TPO folija i sl.).

ThermoWhite® ispuna bazena

Investiranje u bazene je posljednjih godina sve popularnije, bilo da imate apartman ili vilu koje namjeravate iznajmljivati ili je riječ o objektu za vlastite potrebe. U oba slučaja podižete vrijednost Vaše nekretnine dodatnim sadržajem uz koji se korisnici mogu opustiti i obnoviti energiju za daljnje poslovne aktivnosti.

Oblaganje bazena ThermoWhite-om

Kako ne bi bespotrebno gubili energiju, potrebno je maksimalno očuvati temperaturu vode što ćete postići toplinskim izoliranjem bazena. ThermoWhite® Vam omogućava stabilnu i toplinski izolirajuću oblogu koju možete koristiti za bilo koju vrstu bazena. Za podlogu ispod bazena koristi se ThermoWhite® WD130, a kao materijal za oblaganje bočnih stranica WD70 ili WD100. Karakteristike ovakvog načina toplinske izolacije bazena su:

  • Bešavna, toplinsko-izolacijska obloga
  • Nema rizika od plutanja tijekom zatrpavanja
  • Viša temperatura vode (do 5 OC) i duži vijek trajanja bazen 
  • Uz podnu izolaciju ThermoWhite® nije potrebna betonska ploča
  • Velika nosivost i debljina ugradnje
  • Brza, čista instalacija
  • CE certificirano i može se reciklirati
  • Otpor izmjeničnog smrzavanja i otapanja službeno ispitan
  • Može se koristiti s bilo kojom vrstom bazen

Oblaganje bazena ThermoWhite-om

THERMOWHITE - primjena:

Izolacija podova:

Zahvaljujući polaganju bez spojeva i odličnom zapunjavanju između cijevi, sprječavaju se zvučni i hladni mostovi što je također jako bitna stavka kad se izvodi vodoravna podloga za grijani estrih (podno grijanje na struju, vodu itd).

Zahvaljujući konstantnoj debljini estriha zbog savršeno poravnane plohe temperatura grijanja podnog grijanja je ravnomjerna i sprječavaju se velika rastezanja i pucanja estriha. 

Izolacija potkrovlja:

ThermoWhite izolacija je odlična za izolaciju potkrovlja i sanacije. U potkrovlje se može ugraditi različita tvrdoća ThermoWhite izolacije bilo da se radi o tvrdoći za sam estrih ili za ploče za suhu montažu (2 sloja ukršteno postavljenih OSB ploča na koje ide laminat ili parket) ako je slučaj da deka ne može podnijeti veću težinu.

Izolacija ravnih krovova i pad u jednom potezu

ThermoWhite izolacija je primjenjiva na ravnim krovovima (WD 70 R/N; WD 100 D) jer uz toplinsku izolaciju ravnog krova dobiva se željeni pad u jednom potezu, bez potrebe za lakim betonima, betonima u padu i slično.

Nakon što se izolacija osuši ovisno o debljini, može se postaviti jedan sloj XPS da bi se dobila glatka površina, te se na to postavlja geotekstil i završna folija (TPO folija i sl.).

 

FINITAS d.o.o.
FINITAS d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi