Matirana izvedba je u trendu, a crna boja uvijek je moderna: TECEnow aktivacijska tipka za WC kombinira oboje.

Ako se u kupaonici žele postići značajni akcenti i uzbudljivi kontrasti, mat crne površine trenutačno su najbolji izbor. Djeluju posebno, luksuzno i cool – i jamačno ne izlaze iz mode.

Upravo kao kontrast s bojom pločica od prirodnog kamena, drva ili u kombinaciji s metalnim površinama matirana crna boja upečatljiv je dodatak svakoj kupaonici. Ta fascinirajuća opcija boje sada je dostupna i za TECEnow.

Matirana crna površina elegantno naglašava funkcionalan i jasan dizajn, definirane rubove i ravni dizajn plastičnih aktivacijskih tipki za WC. Ali, nije samo izgled ono što vizualizira kvalitetu – i osjećaj pod prstima je plemenit: visokovrijednom ukupnom dojmu pridonosi mehanička haptika tipkala s odbojnicima obloženih gumom. Osim toga, tipka nudi dokazanu tehniku dvokoličinskog ispiranja s malom i velikom količinom ispiranja i može se ugraditi u ravnini zida.

Tipkom TECEnow u mat crnoj boji instalateri i projektanti svojim kupcima mogu ponuditi usavršeno rješenje koje djeluje kao plemeniti dizajnerski komad, no koncipiran je za plastični segment: plemenito za svakoga.

TECE d.o.o.
TECE d.o.o.
Internet adresa

Dostupnost u svim većim trgovinama građevinskog materijala. Djelujemo i na području BiH, Crne Gore, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi