Ovaj se može pokazati…

Dizajnerski oblikovan…

Regulira točno u stupanj!

Novi TECEfloor dizajnerski termostat, kreacija je renomirane njemačke tvrtke NOA Intelligent Design i osmišljen je ekskluzivno za TECEfloor program podnog grijanja. Suprotno mnogim uobičajenim proizvodima, a zahvaljujući plemenitoj staklenoj površini uklapa se u svaki moderan i arhitektonski zahtjevan ambijent. Svojim vanjskim promjerom od 104 mm termostat predstavlja samostalan dizajnerski element, a u slučaju da zamjenjuje standardan sobni termostat, njegova površina u potpunosti pokriva postojeće podžbukne kutije.

Jasne linije i oblik kao i plemenita staklena površina TECEfloor sobnih termostata, savršeno su usklađeni sa ostalim TECE proizvodima kao što je TECElux WC terminal, TECEloop aktivacijske tipke od stakla ili TECEdrainline staklene tuš kanalice. TECEfloor dizajnerski termostat dostupan je tri različite boje: crna, narančasta i bijela.

TECE d.o.o.
TECE d.o.o.
Internet adresa

Dostupnost u svim većim trgovinama građevinskog materijala. Djelujemo i na području BiH, Crne Gore, Slovenije i Srbije.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi