Upoznajte novu TECEfilo elektroniku za pisoare s infracrvenim prepoznavanjem! Ova aktivacijska tipka za ispiranje pisoara dostupna je s metalnom, staklenom ili plastičnom površinom, a postoji i mogućnost ugradnje u ravnini s površinom što stvara poseban estetski dojam.

TECEfilo elektronika prikladna je i za javne prostore i privatne kupaonice. Svojim minimalističkim dizajnom slaže se s drugim tipkama za ispiranje WC-a iz TECE asortimana zbog čega se  mogu uspješno kombinirati u prostoru.

Sastoji od magnetnog ključa koji omogućava sljedeće funkcije: programiranje vremena ispiranja, predispiranja, higijenskog ispiranja i ima funkciju pauze. Zahvaljujući navedenim funkcijama smanjuje se potrošnja vode, ali bez gubitka komfora. Istodobno se povećava stupanj higijene.

TECE ispirač pisoara U 2 prikladan je za ugradnju u suhi i zidani zid. Radi li se o suhom zidu tada se ugrađuje u kombinaciji s TECE modulom za pisoar. Transformator je već integriran u oba okvirna elementa i može se priključiti izravno na 230 V.

TECE d.o.o.
TECE d.o.o.
Internet adresa

Dostupnost u svim većim trgovinama građevinskog materijala. Djelujemo i na području BiH, Crne Gore, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi