TECElux Mini: Svijetleći doživljaj ispiranja od stakla

TECElux Mini je aktivacijska tipka od pravog stakla, s elektronskom aktivacijom ispiranja, poznata po TECElux WC-terminalu – u dimenzijama tipične TECE aktivacijske tipke 220 × 150 mm. Nova izvedba opremljena je senzorom, koji prepoznaje kada se osoba približava WC-u, te u tom trenutku osvjetljava polja koja označavaju aktivacijske tipke za dvokoličinsku tehnologiju ispiranja na glatkoj staklenoj površini.

Dizajnerska prednost: ploča od sigurnosnog stakla ugrađena je neposredno na zid. S poznatim ugradbenim okvirom, moguća je ugradnja u ravnini zida. TECElux Mini tako se skromno integrira u arhitekturu kupaonice – vidljiv ostaje samo bezvremenski dizajn ploče od sigurnosnog stakla, dostupne u bijeloj i crnoj izvedbi. Ispiranje se aktivira laganim dodirom ili čak i bez dodira na razdaljini od cca. 10 mm. Elegantna ploča time osigurava više higijene i udobnost korištenja i održavanja.

TECEsquare II: Univerzalnost i lakoća ugradnje

TECE je unaprijedio TECEsquare metalnu aktivacijsku tipku od plemenitog čelika: Novi model sada neposredno pristaje na TECE vodokotlić, bez potrebe za dodatnim priborom. Dimenzije uspješnog TECE modela, sada su prilagođene standardnoj veličini modela TECE aktivacijskih tipki pa tako novi model TECEsquare II sada mjeri uobičajenih 220 × 150 mm. Integracijski okvir koji je bio potreban kod prethodnog modela, sada je integriran u samu aktivacijsku tipku.

Time je ugradnja aktivacijske tipke puno jednostavnija, a ušteda vremena kod same ugradnje znatna. Kao i njegov prethodnik, novi TECEsquare II, uz svega 3 mm debljine, osvaja svojom elegancijom i prirodnim učinkom od čistog plemenitog čelika. Izrazito reducirana u dizajnu, funkcionalnost tipke vidljiva je već na prvi pogled. Samo tri uske fuge karakteriziraju obje tipke za aktivaciju ispiranja sa štednom dvokoličinskom tehnologijom. Specijalna mehanika tipke te gumeni odbojnici brinu za ugodno rukovanje, a tipke su presvučene slojem protiv tragova prstiju za besprijekoran izgled.

TECEnow: Novi standard

TECE proširuje svoju ponudu aktivacijskih tipki u standardnom segmentu. Novi model aktivacijske tipke TECEnow, svojom posebno plosnatom strukturom i reduciranim dizajnom dokazuje da dobar dizajn ne mora biti skup.

Jednostavan kvadrat krasi zid iznad keramike za WC. Svojom posebno plosnatom izvedbom od svega pet milimetara debljine i definiranim rubovima, ova se mehanička aktivacijska tipka jednostavno i neupadljivo integrira u arhitekturu kupaonice. Uz odstojni okvir koji se može nabaviti specijalno za TECEnow omogućena je ugradnja tipke u ravnini zida. TECEnow koristi dokazano dobru dvokoličinsku tehnologiju koja omogućuje puštanje manje ili veće količine za ispiranje, a podrazumijeva se da su kompatibilne sa svim vodokotlićima tvrtke TECE.

TECE tehnika ispiranja

Budite fleksibilni: Smanjiti ili povećati pritisak ispiranja jednim setom

Kako bi omogućili još veću prilagodbu pritiska ispiranja, TECE je razvio poboljšanu verziju seta prigušnica. Ukoliko pritisak ispiranja ne odgovara keramici za WC, moguća je prilagodba pritiska na svaku keramiku. Prevelik pritisak najčešće prilikom ispiranja uzrokuje prolijevanje vode van ruba keramike. Posebnost kod TECE: Pritisak ispiranja je time univerzalno primjenjiv, za svaku keramiku. Jednostavno umetnite set s odgovarajućom prigušnicom u dosjed ventila i pritisak je savršen.

TECE d.o.o.
TECE d.o.o.
Internet adresa

Dostupnost u svim većim trgovinama građevinskog materijala. Djelujemo i na području BiH, Crne Gore, Slovenije i Srbije.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi