Uživate u raskoši? Cvjetni ornamenti bez vidljivog spoja nisu problem s tapetama. Pogledajte pločicu za ispiranje u bojama po slobodnom izboru, a koje se savršeno uklapaju.

Tapeta u kupaonici? Na prvu zvuči čudno. No, itekako postoje prigodna rješenja, i puno toga mogu ponuditi. Na identičnom smo tlocrtu mijenjali tapete koje pokazuju kako tapeta u kupaonici utječe na stil života.

Kupaonice se prosječno obnavljaju svakih 20 godina. Jedva da neki životni stil preživi takvo razdoblje bez da u nekom trenutku ne postane zastario i otrcan.

Relikti prepravljenih ukusa često spavaju iza kupaonskih vrata – a koji se ne mogu riješiti zbog visoke cijene potrebne obnove. Pločice nisu posve bezazlene jer promjena u oblozi zida uzrokuje buku, prljavštinu i košta vremena. Pločice u bojama koje danas više nisu tako elegantne radije se toleriraju nego da se uklanjaju sa zida.

Tapete nemaju spojeve – i imaju čitav niz prednosti. Prije svega, smanjuju renovaciju. Prirodno, vlaga u kupaonici znači da nisu sve tapete prikladne. Normalne papirnate tapete s vremenom će se odvojiti. U najgorem slučaju, prvo će se u potpunosti natopiti što može dovesti do neprimjetnog taloženja plijesni iza tapete.


Isti tlocrt s raskošnim lusterom – skroz drukčiji efekt. To je omogućeno promjenom tapete.

Tapete od flisa ističu se otpornošću na vodu i propusnošću pare koju izdišu zbog čega se brzo suše. Pozitivna nuspojava: kidanje tapeta bilo je jučer. Kada je vrijeme za promjenu tapeta ili stila, tapete od flisa mogu se ukloniti bez ikakvog napora.


Dolaze u svim nijansama i s puno metalnih površina: TECE aktivacijske tipke za ispiranje WC-a.

S pravim dodacima i elementima za rukovanje koji su usklađeni s bojama jednostavna se kupaonica brzo pretvara u barokni raj za kupanje: potpuna promjena stila na istom tlocrtu je impresivna. A elementi za rukovanje stambene tehnologije samo su šlag na tortu: npr. TECE tipke za ispiranje WC-a mogu se naručiti s različitim metalnim, staklenim površinama ili u različitim tonovima boje po Vašem izboru iz cjelokupne palete RAL i NCS.

Stoga, u potpunosti je omogućena nova sloboda u dizajnu za vlasnika kupaonice ili dizajnera kupaonice i to sve do najsitnijih detalja. Nije bitno je li pompozno ili avangardno.

TECE d.o.o.
TECE d.o.o.
Internet adresa

Dostupnost u svim većim trgovinama građevinskog materijala. Djelujemo i na području BiH, Crne Gore, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi