T-FENCE je novi sistem aluminijskih ograda razvijen i proizveden u Tehnomarketu, nastao uslijed zahtjeva za bržom montažom, jednostavnim kačenjem lamela bez zavarivanja i potrebom za kvalitetnijim materijalima, koji se neće ljuštiti i ne moraju se farbati poslije dužeg niza godina.

Ograđivanje prostora može doprinijeti izgledu projekta i biti veoma uspješan završni korak. Bilo da se radi o zaštiti privatnosti, dekorativnom ili funkcionalnom razlogu ograđivanja T-FENCE će ispuniti očekivanja.

EKSTREMNO BRZA MONTAŽA

  • Stubovi visine do 2 m
  • Kačenje lamela vrši se vijcima, ali i po potrebi zavarivanjem
  • Jednokrilne, dvokrilne kao i mogućnost klizne kapije

TRAJNOST

  • Aluminijska legura jaka je kao čelik i testirana da izdrži uraganske udare vjetra do 417 km/h
  • Stubovi, lamele i ramovi izrađeni su od aluminija proizvedenog u Tehnomarketu procesom ekstruzije (EN AW 6063, EN AW 6060)
  • Aluminij se neće ljuštiti kao farba na metalu, već može decenijama izdržati vanjske utjecaje bez renovacije
  • Površinska zaštita profila može se vršiti eloksažom ili plastifikacijom profila u svim bojama RAL karte.

DIZAJN

Bilo da se radi o rezidencijalnim, poslovnim, javnim, industrijskim ili ugostiteljskim objektima T-FENCE se proizvodi po zahtjevu klijenta u dogovoru s našim arhitektima

MATERIJAL

Stubovi, lamele i ramovi izrađeni su od aluminija proizvedenog u Tehnomarketu procesom ekstruzije (EN AW 6063, EN AW 6060). Sitni dijelovi napravljeni su od nerđajućeg čelika A2-70, dok su poklopci i rozetne od plastificiranog čelika. Kotve su izrađene također od aluminija.

TEHNOMARKET d.o.o.
TEHNOMARKET d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi