T-FENCE je novi sistem aluminijskih ograda razvijen i proizveden u Tehnomarketu, nastao uslijed zahtjeva za bržom montažom, jednostavnim kačenjem lamela bez zavarivanja i potrebom za kvalitetnijim materijalima, koji se neće ljuštiti i ne moraju se farbati poslije dužeg niza godina.

Ograđivanje prostora može doprinijeti izgledu projekta i biti veoma uspješan završni korak. Tehnomarket tim razumije da svaki projekt zahtjeva posebnu pažnju, spreman je saslušati svoje klijente i razviti proizvode koji će odgovarati njihovim zahtjevima. Bilo da se radi o zaštiti privatnosti, dekorativnom ili funkcionalnom razlogu ograđivanja T-FENCE će ispuniti očekivanja.

BRZA MONTAŽA

Stubovi visine do 2 m fiksiraju se kotvama, dok se kačenje lamela vrši vijcima, ali i po potrebi zavarivanjem. Montaža vijcima je lakši i čistiji proces, pa su ograde vrlo brzo funkcionalne i mogu se koristiti odmah po ugradnji. Montaža ograda moguća je na tlu, zidu i parapetnom zidu. Pored jednokrilnih i dvokrilnih kapija, mogućnost klizne kapije također je sastavni dio T-FENCE sistema.

TRAJNOST

Aluminijska legura jaka je kao čelik i testirana da izdrži uraganske udare vjetra do 417 km/h. Osim toga, kvalitetno plastificiran aluminij se neće ljuštiti kao boja na metalu, već može desetljećima izdržati vanjske utjecaje bez renovacije. U tom smislu T-FENCE ograde su veoma robusne i ne zahtijevaju poseban tretman održavanja osim jednostavnog čišćenja tkaninom. Površinska zaštita profila može se vršiti eloksažom ili plastifikacijom profila u svim bojama RAL karte.

DIZAJN

Bilo da se radi o rezidencijalnim, poslovnim, javnim, industrijskim ili ugostiteljskim objektima T-FENCE se proizvodi po zahtjevu klijenta u dogovoru s našim arhitektima. Moderan dizajn ograda zaokružuje proces planiranja prostora i daje Vašem projektu svjež i suvremen izgled. Lamele koje podržava T-FENCE mogu biti klasične pravokutne, ali i brisoleji ili žaluzine s mogućnošću preklapajuće montaže.

MATERIJAL

Stubovi, lamele i ramovi izrađeni su od aluminija proizvedenog u Tehnomarketu procesom ekstruzije (EN AW 6063, EN AW 6060). Sitni dijelovi napravljeni su od nerđajućeg čelika A2-70, dok su poklopci i rozetne od plastificiranog čelika. Kotve su izrađene također od aluminija.

Pored stolarije i fasada, kao već prepoznatljivih proizvoda brenda za potpuno ujednačeni izgled Vašeg projekta, Tehnomarket nudi brisoleje i žaluzine koje se mogu kombinirati s T-FENCE ogradama u eksterijeru objekta.

TEHNOMARKET d.o.o.
TEHNOMARKET d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi