Bazen vam je bitan prvenstveno radi plivanja? Onda je Swim Spa bazen najbolji izbor za vas. Radi se o gotovom bazenu s protustrujnim plivanjem i masažnim mlaznicama. Bez obzira na relativno malu veličinu za bazen, zahvaljujući protustrujnim mlaznicama, možete plivati koliko dugo želite. Naime, mlaznice vas drže na mjestu!

Swim Spa bazen možete ugraditi na terasi ili vrtu, kao i unutar kuće, u razini zemlje ili iznad. Za razliku od klasičnih bazena, potrebno je bitno manje prostora, a samim time i manje vode i struje, što ih čini ekonomičnijima od klasičnog bazena, a gradnja ne traje mjesecima, kao u slučaju klasičnog bazena.

S ovim bazenom, možete plivati u bilo koje doba godine i to u vašem vlastitom domu. Isto tako možete se opustiti i uživati u ugodnoj temperaturi vode i masažnim mlaznicama te tako imate mogućnost vlastite wellness oaze. Ovo je u pravom smislu riječi bazen za uživanje, opuštanje, druženje, igru s obitelji, masažu, plivanje, i to sve uz kvalitetnu obradu vode, zajedno s pokrovom te podvodnom rasvjetom.


Različiti modeli omogućuju vam da bazen prilagodite svojim mogućnostima, potrebama i željama. Izaberite veličinu, dubinu, opremu, pogodni su za obitelji, sportaše, opuštanje ili vježbanje…

Pogledajte ponudu, odmorite se i opustite od svakodnevnog života i stresa, uložite u svoje zdravlje!

Osnovana kao obiteljska firma 1992. godine, tvrtka „niveto“ danas je jedna od vodećih u zemlji i regiji u segmentu bazena, fontana, masažnih bazena, sauna i aqua parkova kako u realizaciji javnih, tako i privatnih projekata. Sa poslovnicama u Zagrebu i Splitu tvrtka niveto ima više od 20 visoko stručnih zaposlenika. Temeljem dugogodišnjeg iskustva, visoke kvalitete proizvoda i usluga, stručnosti i inovativnosti, niveto u svakom trenutku može započeti i uspješno završiti najzahtjevnije projekte u najkraćem mogućem roku. U želji da podijeli svoje znanje i proizvode privatnom sektoru, niveto 2018. godine osniva SPA brend spa.hr, specijaliziran za podizanje kvalitete života ljudi, poboljšanje razine turističke ponude i konkurentnosti hrvatskog turizma. Svi proizvodi iz ponude, masažni bazeni Spa, masažne kade, saune i Swim Spa masažni bazeni su visoke kvalitete i konkurentnih cijena, predviđeni za polu-javnu uporabu kao što su kuće za odmor, vile, apartmani, mini hoteli i manji javni projekti.

NIVETO d.o.o.
NIVETO d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi