Opterećen zrak je problem koji nastaje zbog isparavanja tepiha, letenja peludi, klica, lošeg zraka. Posljedica mogu biti pad koncentracije, glavobolja, začepljen nos pa čak i napadi astme. S Kärcher pročistačima zraka te probleme ostavite iza sebe: uključite pročistač zraka i udahnite punim plućima.

Novi Kärcher AFG 100 čisti zrak učinkovitije u usporedbi s HEPA sustavima filtra. Središnji modul je generator plazme, a zrak struji kroz plazmu koja se stvara unutar njega.

Za razliku od konvencionalnih filtera, modul koristi elektrostatički naboj za hvatanje i uništavanje sitnih čestica poput virusa, bakterija ili alergena, ne ostavljajući štetne ostatke. Zajedno s predfilterom za veće čestice i daljnjim trostupanjskim filterom, koji također zadržava mirise, AFG 100 uklanja do 99,98% svih onečišćujućih tvari u zraku.

Novi Kärcher pročistač zraka pogodan je za prostorije do 100 m². Zrak u sobi veličine 60 m² u potpunosti se čisti u roku od samo jednog sata. To osigurava zdravu atmosferu gdje god je to poželjno ili potrebno, npr. u uredima, restoranima ili obrazovnim ustanovama, zdravstvenom sektoru, kao i kod kuće.

KÄRCHER d.o.o.
KÄRCHER d.o.o.
Internet adresa

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi