U potrazi ste za prozorskim sustavom koji će ispuniti vaše estetske i funkcionalne zahtjeve? Predstavljamo Aliplast Genesis 90 prozorski sustav koje je dizajniran da zadovolji najviše toplinske zahtjeve u stambenim i poslovnim zgradama. Ispunjava zahtjeve za komponente koje se koriste u pasivnoj gradnji. Sustav je certificiran od strane Passive House Institute u Darmstadtu (PHI).

Dostupne su 3 toplinske varijante:

  • standard (bez izolacije)
  • “i” izvedba, izolacija oko stakla
  • "i+" izvedba s izolacijom unutar profila i oko stakla

Također, dostupne su i razne vrste prozorskih profila koji se integriraju u prozorske klupčice, a moguće je koristiti i skrivenu odvodnju krila, okvira i letvica. Osim toga, dostupni su različiti tipovi nastavaka, ojačanja pričvršćena vijcima ili integrirana s profilima, kao i dilatacijski profili.

ALIPLAST SP.Z.O.O.
ALIPLAST SP.Z.O.O.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske i drugih zemalja: BiH, Češka, Crna Gora, Letonija, Litva, Mađarska, Poljska, Rumunjska, Slovačka, Srbija.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi