ALIPLAST SP.Z.O.O.
Opis djelatnosti
Aliplast je jedan od vodećih europskih proizvođača i distributera visoko kvalitetnih aluminijskih sistema za prozore, vrata, klizne elemente, zid zavjese (ostakljene fasade) i krovne konstrukcije.

Osnovana je CORIALIS GROUP (CORe Innovative ALuminium Integrated Solutions) zbog distribucije i prodaje. ALIPLAST je dio Corialis grupe koja je vodeći proizvođač aluminijskih sustava s više od 2.000 zaposlenika. Sjedište Corialis-a nalazi se u Lokerenu u Belgiji. Osim proizvodnog pogona i sjedišta u Belgiji, Corialis ima nekoliko pogona diljem svijeta.

Kako bi izašli u susret potrebama kupaca za dodatnom obradom profila, kako površinskom tako i mehaničkoj, u ponudi nudimo širok spektar mogućnosti: od osnovnih do naprednih i jedinstvenih rješenja. Usluge koje nudimo, a tiču se obrade profile su sljedeće: sječenje, bušenje i glodanje.

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
ALIPLAST Poljska je osnovan 2002. i član je međunarodno priznate ALIPLAST GROUP koja je osnovana 1984. s sjedištem u Lokerenu u Belgiji.

ALIPLAST kupcima nudi proizvode koje karakterziraju visoka kvaliteta pri izvođenju, pozdanost, ateste i cerfitikate koji to potvrđuju. Organizacije koje su izvele ispitivanje i izdale odgovarajuće potvrde kvalitete su Građevinski institut u Varšavi, Pavus a.s. (Češka), TSUS (Slovačka).

Investicije ALIPLAST- a su rezultat vrlo dinamičnog razvoja poljskog i europskog tržišta. Kanali distribucije se još uvijek šire: osim Češke, Slovačke, Mađarske, Letonije i Litve, novi ogranci su napravljeni u Rumunjskoj, BiH i Skandinavskim zemljama.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi